Така снощи решихме с едни приятелчета да се разходим до Самарското знаме. Отидохме там всичко нормално оставих колата,заключих си я и след около 40-50 минути се връщаме към колата за да идем някъде другаде и какво да видиш ти, като дам на контакт и започва едно премигане на таблото и на дисплея изписва "batt" и мига. Като понеча да завъртя и губи ума и дума......... днес сменихме акумулатори с брата и запали и се прибрах, като угасих и пак същата работа..... акумулатора да си отиде в рамките на 40-50 мин силно ме съмнява.....................
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Загуба на всякакви тоци..........
Collapse
X
-
Акумулатора "умрял" колегии...остави ме като болен кон.......но ме съмнява както каза колегата Tihomir78 ,че дава утечка някъде и ще ходи на майстор ми се струва.... Yellow_Flash_Colorz_PDT_0793' BMW E36 M40B16 - "калпазанин по пътя"
00' Fiat Bravo JTD 105 SX "SS.Steel/Trofeo" - Ръмжи и бега! (вече на бащата)
* * * * * * * * * * * * * *
Стигат ли ти парите, значи не ти стига въображението!!
Коментар
-
bravo_stz написа:Акумулатора "умрял" колегии...остави ме като болен кон.......но ме съмнява както каза колегата Tihomir78 ,че дава утечка някъде и ще ходи на майстор ми се струва.... Yellow_Flash_Colorz_PDT_07Chrysler Voyager 2.5TD/ 2000г.
ex. Fiat Tempra /`91 / 1.9TDS
Коментар
-
Tihomir78 написа:bravo_stz написа:Акумулатора "умрял" колегии...остави ме като болен кон.......но ме съмнява както каза колегата Tihomir78 ,че дава утечка някъде и ще ходи на майстор ми се струва.... Yellow_Flash_Colorz_PDT_0793' BMW E36 M40B16 - "калпазанин по пътя"
00' Fiat Bravo JTD 105 SX "SS.Steel/Trofeo" - Ръмжи и бега! (вече на бащата)
* * * * * * * * * * * * * *
Стигат ли ти парите, значи не ти стига въображението!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар