Здравейте колеги,Колата е Браво 2000 г. 1.2 16в.Питането ми е следното.При изключени лампи от плафоните в купето....т.е. и двата ключа ги слагам на ,,нула" задната лампа в багажника светва само, когато отворя шофъорската врата...Така ли трябва да е ? колата е имам (на жена ми ) от 3 г., но до колкото си спомням преди май светеше дори и като си отворя само багажната врата.В момента светва само като отворя първо багажната врата и след това шофъорската врата.ако не отворя шофъорската врата лампата в багажника не светва.Ако това не е нормално дайте акъл колеги как да го фиксирам този проблем Също така кои са буксите или прекъсвача на задната врата от които зависи кога да свети или не.да не би там да се губи контакт нещо.Гледах две на пружинки които са точно до ключалката но не ми изглежда да има нещо окислено или не. Ако включа левия плафон на режим, когато се отвори врата само тогава да светва лампата тогава пак не работи като хората.Струва ми се , че се е прецакало нещо но не мога да разбера.Поздрави и предварително благодаря за отговорите ви.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лампа в Багажника Браво 1.2
Collapse
X
-
кола
нещо има проблем с буксите трябва крушката в багажника да свети само като отвориш вратата на багажника има едно бутонче на гредата http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=33695
Коментар
-
идеята е, че като затворя багажника светва, като отворя изгасва.противно на всяка логика и схем.утре ще пробвам да зачистя пак, но ме съмнява.проблема с една дума си седи.предишна:Фиат Брава-1.2 16V-малък двигател малки емоции-голям разход
Настояща: Алфа Ромео 156 2.4 JTD 140 h.p.-върхът на сладоледа
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар