Здравейте колеги? От скоро притежаваме Пунто 1.2 2002 г. и все още се запознавам с него. Вчера зе загледах във фаровете и ми направи впечатление наличието на две букси които не бяха включени. Тази е една от тях. За какво са? Стори ми се че са за халогенните фарове но на левия няма входяща букса и дори крушка а на десния има всичко. И още един въпрос как се пускат халогенните фарове? На този където няма нищо халогена е малко по различен от другия т.е. единия си е като лупа а другия нещо като пластмаса това така ли е при Пунтото?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за светлените?
Collapse
X
-
Re: Въпрос за светлените?
paaco написа:Здравейте колеги? От скоро притежаваме Пунто 1.2 2002 г. и все още се запознавам с него. Вчера зе загледах във фаровете и ми направи впечатление наличието на две букси които не бяха включени. Тази е една от тях. За какво са? Стори ми се че са за халогенните фарове но на левия няма входяща букса и дори крушка а на десния има всичко. И още един въпрос как се пускат халогенните фарове? На този където няма нищо халогена е малко по различен от другия т.е. единия си е като лупа а другия нещо като пластмаса това така ли е при Пунтото?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар