Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Stilo (стил) - няма дълги, няма вентилатор в купето

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Stilo (стил) - няма дълги, няма вентилатор в купето

Здравейте,опитах да потърся, но не намерих теми. Извинете, ако повтарям някоя Преди два дни по много тъп начин установих, че нямам дълги - не бях карал по тъмно от месеци и онзи ден ми се наложи... Това отговори на въпроса, който си задавах от извесно време - кои по дялволите крушки са изгорели, че тоя компютър пищи.. (има малка предистория - смених габаритете с LED и мислех, че не ги хваща тях, заради по-ниската консумация).Тук проверих всички бушони и смених тези, които според книжкат имат връзка с фаровете (всички бушони са нагорели и даже мисля да ги сменя всичките). След това смених и крушките - не светят. Синята лампа на таблото свети, чува се прецъкване на нещо при двигателя (някакво реле предполагам).Днес тръгнах за работа и след като си включих вентилатора на 4 (и климатика) - вентилаторът спря. След 10 мин обаче пак сработи и бях доволен. Към обяд излязох пак за малко с колата и отново след като включих на 4 вече окончателно спря.Реших, че е бушон, гледах - всички изглеждат ОК, но повечето са нагорели. Смених по-фрапиращите. След това препипах всички релета в кутията с бушоните под волана и едното беше доста топло. Свалих го като потърсих в нета видях, че е точно за този вентилатор. Оказа се, че в София нито един магазин го няма, го намерих в Плевен, в Италбулком - ще ходя да го купя (имам път до Плевен).Ако добавя, че имам проблем с еърбега откакто я купих, смених дебитомер, защото стария беше сдал багажи и нагорелите бушони, започвам да мисля, че има някакъв сериозен проблем с всички тоци по колата.Тук е и въпросът, който искам да задам - бихте ли ми препоръчали наистина добър специалист по тоците на фиатите. Естествено ще се радвам и на предположения за дългите - вероятно е нещо, което мога да оправя междувременно.Благодаря предварително!
Working...
X