Рових из темите, но не открих убедителен отговор на въпросът който ме вълнува!Когато ми се сдуха бобината реших, че може и да има проблем в свещите и така притеснен отидох в магазина на Евлоги Георгиев преди Графа (Евро 07) да закупя свещи за Бравата!Там един служител ми предложи свещи "Sagem EYQUEM" по 4.50 лв. и аз не знам защо, се бях паникьосал с тая тъпа бубина и без да мисля ги купих!Сега като ги смених се оказа че предищните ми свещи SHAMPION са с 2 електрода и се замислих, дали тези които купих с уверение, че са за моя автомобил са подходящи за експлоатация!Търсих информация за Саджем, но почти няма такава!За двуполюсните прочетох, че са с удължен ресурс, но поради специфичната искра дали все пак не оказват влияние и върху работата на двигателя а не само върху дълготрайността на свеща!Ако някой има възможност да сподели виждането си върху моята дилема, ще бъда благодарен
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свещите, този препъни-камък :)
Collapse
X
-
здрасти виж какво според мен е по добре двуполюсните тъй като с тях ще имаш по добро изгаряне на горивото следователно по нисък разход поне при мен е така аз съм с четириполюсни свещи и разхода ми падна с около1,5 2л незнам дали е само това причината за намалянето на разхода но с тези съм по добре и ако някой ден се наложи смяна ще търся пак такива
-
Re: Свещите, този препъни-камък
Stoyo написа:...Търсих информация за Саджем, но почти няма такава!...ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар