Взех си колата от сервиза със сменен фазов датчик. За 5 км лампата не светна, да видим в следващите дни как ще е. По-късно ще почистя хубаво стария и ще нафлякам малко снимки, като че ли има върху какво да се помисли на външен вид като го гледам, ама кой знае, може да няма нищо общо...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Брава 1.9 JTD 105 пали когато реши, но не винаги
Collapse
X
-
Идеята със светодиода е много полезна според мен за диагностика. Оги, дай малко повече информация как става номера. Как трябва да свети при изправен датчил и как при повреден.Смяната на фазовия датчик налага ли сваляне на ремъчното колело на разпределителния вал ?ogi28b написа:Датчика на Хол е извън играта. Едвам го хванах, ма*** му. Няколко пъти го мерих и все си мигаше уж нормално, докато.... един ден.... той просто остана да свети:https://www.youtube.com/watch?v=aEXs...ata_playerТа значи да си бях купил един датчик на колянов вал и да си бях решил проблемите? После да си го бия о главЪта?04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
vgeorgiev написа:Смяната на фазовия датчик налага ли сваляне на ремъчното колело на разпределителния вал ?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар