Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дневни светлини (LED) за Мареа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

не ето тези са
    Прикачени файлове
    FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила

Коментар

хайде още малко матрял от мен.Това е форумско пунто.Най вероятно другата седмица ще се сглоби и ще пусна снимки в цял ръст......Светлините стават и за браво,а и марея без халогени.....
      Прикачени файлове

Коментар

Прикачени файлове

Коментар

galinchooo написа:
          хайде още малко матрял от мен.Това е форумско пунто.Най вероятно другата седмица ще се сглоби и ще пусна снимки в цял ръст......Светлините стават и за браво,а и марея без халогени.....
          Сори, колега, но лично на мен не ми харесва.Все пак поздравления за ентусиазма!
          Stop giving directions, just say "Follow me."
          Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
          Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Ето го завършено.......айде пак си помисли дали не ти харесва.....
            Прикачени файлове

Коментар

прилича малко на порше кайен в мусурата
              Прикачени файлове

Коментар

Браво колега, много добре е станало.Ето и при мен как се вижда, аз заложих на готов вариант на Philips. Палят се автиматично като запаля, макар че би било добре да има леко закъснение от около 3-4 секунди ама не е проблем и така. Включваш габарит или къси и дневните се гасят и това е като екстри
                Прикачени файлове

Коментар

Това нещо на какво разстояние от земята е? Какво е разстоянието между двете? Защо като качвате снимки на колите - криете номерата им?

Коментар

ogi28b написа:
                    Това нещо на какво разстояние от земята е? Какво е разстоянието между двете? Защо като качвате снимки на колите - криете номерата им?
                    Разстоянието между двете е точно 60 см, а от земята е на минимума според инструкциите - 24 или 25 см, не помня точно. А за номера, гледам че е практика така да се качат снимки във форума

Коментар

Закрил съм номера поради факта че автомобила е на клиент а не моя лична.Макар че е съфорумец аз спазвам някаква конфиденциалност към клиентите си......

Коментар

veselin10 до колкото те разбрах си чакал реле за време. Пристигнали ти, лесно ли се монтира и може ли да ти управлява само късите. Забелязах че в слънчево време моят вариант не е много добър, и май ще трябва да слагам и аз нещо, така че да ми светят само късите
                        FIAT TIPO 1.4
                        FIAT MAREA 2.0 20V
                        LANCIA LIBRA 1.8

Коментар

Някой може ли да даде най елементарния вариант за захранване на допълнителни лед светлини при запалване на двигателя и при превключване на къси или дълги да се изключват.Не искам да пипам клемореда, ако може нещо което трябва да правя само от отсека на предния капак . Мерси

Коментар

Да!С по едно реле на всеки фар. На нормално затворените контакти връзваш ЛЕДовете да си работят, а захранването им взимаш от там където има + само на контакт. А + за контрола на релето го взимаш от + на късите или габаритите. Като ги включиш прекъсват + на ЛЕДовете и си готов.Задълчително навсякъде слагай бушони.НЕ знам дали е най-правилното, но по-елементарно здраве му кажи
                            Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
                            182A4.000 IAW49F
                            LPG - Lovato EasyFast
                            ----------------------------
                            "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Човекът пита след като запали, а не като даде контакт. Едно реле, чиято силова верига захранва светодиодите. Бобината на релето захранваш от алтернатора, а маса му даваш от плюса на лампата на късите светлини. Така искаш, но имай предвид, че е неправилно! Правилно е да гаснат, като включиш габарити, а не къси. Затова масата на релето е подобре да е през плюса на лампата на габарита.

Коментар

имам общи понятия от електротехника, аз също имам доста варианти, но точно на моята кола (BRAVO JTD) не ми се експерементира. Първоначално мислих да намеря + от алтернатора (трябва да направя снимка и да питам да ли съм набелязъл правилния кабел) и да сложа ценеров диод, след него реле, при нормално затворен контакт да светват лед светлините, а при подаване на + от габаритите да сработи релето и да се изгасят лед светлините. Истината е че като цяло с автомобилното устройство съм на "ВИЕ" и не ми се разглобява никакви букси или клемореди.Всъщност когато си поръчвах светлините имах намерение да си ги свържа нормално от акумулатора с вътрешено ключе в купето, така и неоткрих отвор към купето. Благодаря за отговорите, успех на всички!

Коментар

Working...
                                X