Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дневни светлини (LED) за Мареа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Олелее...колко съм зле..така механично да действам ... извинявам се.Ето го линка: http://kingsco.en.alibaba.com/produc...1.htmlДаже писах на продавача и чакам отговор за цени и доставка.
    Красота - http://www.youtube.com/watch?v=Fe-w2TdG0Qo

Коментар

kazan написа:
      Олелее...колко съм зле..така механично да действам ... извинявам се.Ето го линка: http://kingsco.en.alibaba.com/produc...D_SKD_011.html
      То като модел добре,ама едва ли ще си поръчаш точно от там.Освен ако не направим обща поръчка за форума
      Minimum Order Quantity: 50 Set/Sets
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Като имаш отговор за цената пиши и според мен ще се съберем 50 човека. Ако цената е добра мога да взема даже няколко.
        Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
        Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
        Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

При положение ,че все още не е изяснено колко са легални тия светлини,едва ли ще има 50 човека за обща поръчка.След време като им се изясни статута и са разрешени мисля да премахна халогените и в техните отвори да бодна едни такива led светлини.
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Няма да ти мине номера Краси.А съм с лед на халогените и 2 пъти съм минавал метър,поради факта че единият измежду проверяващите излиза познат .До ся да съм изял акта.Обяснението,че там не ми е халоген а е лед и го ползвам за дневни светлини НЕ МИНАВА.Полийсмена ми показва закона,как халогените са само за мъгла и дъжд и т.н.Пояснявам,че 2 пъти са ме спирали само и специално за това че ми пуснати халогените.Отделно спиране за проверка на документи са ми правили забележка само.Сега съм ги изключил и не ги ползвам изобщо...
            FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила

Коментар

veselin10 написа:
              Е дайте предложение от къде да си купя LED светлини и DRL модул за управлението им ....
              За лед светлините не ти трябва DRL модул.Стига сте се заблуждавали.......Връзва се към габарити.Така или иначе от ключа ти ги гаси.Самите светлини ако са хубави си имат кабел който се вързва да къси светлини да може да гаси лед светлините,когато си на къси.

Коментар

Горната снимка е на фабричен ЛЕД на Сузуки суифт.Нямам намерение да вадя самата крушка и да заменя само нея с ЛЕД Н1 такава.Мисля да махна целия халоген и да бодна такива кръгли светлини.Тия продълговатите не ме радват и не мога да им намеря място за монтаж.Ако евентуално не ги слагам на мястото на халогените,пак ще си търся някакви кръгли ЛЕД ове.
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

galinchooo написа:
                  veselin10 написа:
                  Е дайте предложение от къде да си купя LED светлини и DRL модул за управлението им ....
                  За лед светлините не ти трябва DRL модул.Стига сте се заблуждавали.......Връзва се към габарити.Така или иначе от ключа ти ги гаси.Самите светлини ако са хубави си имат кабел който се вързва да къси светлини да може да гаси лед светлините,когато си на къси.
                  Колега, не се заблуждавам! Щом съм го написал искам да ми се палят и гасят автоматично само дневните LED светлини. Без габарити и всякакви други светлини по интериора и екстериора.
                  Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                  Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                  Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

krasio_79bs написа:
                    Горната снимка е на фабричен ЛЕД на Сузуки суифт.Нямам намерение да вадя самата крушка и да заменя само нея с ЛЕД Н1 такава.Мисля да махна целия халоген и да бодна такива кръгли светлини.Тия продълговатите не ме радват и не мога да им намеря място за монтаж.Ако евентуално не ги слагам на мястото на халогените,пак ще си търся някакви кръгли ЛЕД ове.
                    Като си по свободен мини да я огледам тая марея.Няма начин да не може да се монтират лед светлини.В каталога за проблемни коли за лед,дават само пунто мк2,3.За браво/а,мареа няма ядове....

Коментар

veselin10 написа:
                      galinchooo написа:
                      veselin10 написа:
                      Колега, не се заблуждавам! Щом съм го написал искам да ми се палят и гасят автоматично само дневните LED светлини. Без габарити и всякакви други светлини по интериора и екстериора.
                      Щом така искаш пак има решение.Вързват се през контакт....Светят когато си на контакт без да пускаш фарове и т.н..Няма да ти пречат на паленето(10W са все пак).А ако искаш да ти ги гаси докато въртиш на стартер(както са фаровете оригинално) има си на боша такова захранване през контакт което на стартер изчезва и като пуснеш стартера се появява пак.Когато изгасиш двигателя се изгасят и лед светлините.

Коментар

Галине, проблема не ми е от техническа гледна точка.Просто не ми харесват как седят на бронята,а и моята броня е с по различни отвори от твоята и ще се наложи да я режа.
                        Прикачени файлове
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Ами моята е рязана.Ти как мислиш съм ги наврял да са наравно с предната лайсна.Без рязане не става.Реже се малко.Не стои толкова грозно ся......

Коментар

krasio_79bs написа:
                            При положение ,че все още не е изяснено колко са легални тия светлини,едва ли ще има 50 човека за обща поръчка.....
                            и аз това казвам иначе го мислех и тоя номер с халогените защото аз така или иначе нямам и ще се реже бронята. ако го гласуват и одобрят ще има дефицит на държачите на халогените по моргите А колкото до халогените не знам как ги гледат тия куки ама аз като пътувам ми прави впечатление че куцо, кьораво и сакато което има халогени си кара с пуснати. Градско, извънградско няма значение. Даже засичам често и как коли с пуснали халогени минават покрай патрулки и никой не ги спира. Почнах да се чудя дали не са го премахнали отва от закона.аз на старата имах и 1 път ги пуснах и ме спряха. Минах без акт де но ме спряха. На сегашната даже нямам
                            Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
                            182A4.000 IAW49F
                            LPG - Lovato EasyFast
                            ----------------------------
                            "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Ако са на височината на халогените не знам дали не са прекалено ниско. Някъде в нет-а гледах изисквания за монтажа и ще потърся схемичката.
                              Chrysler Voyager 2.5TD/ 2000г.
                              ex. Fiat Tempra /`91 / 1.9TDS

Коментар

Ето я схемата.За сега не бързам да се хвърлям на монтаж.Не съм и мерил дали ще се вместят в параметрите за монтаж.
                                FIAT FORUM BULGARIA
                                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
                                X