Олелее...колко съм зле..така механично да действам ... извинявам се.Ето го линка: http://kingsco.en.alibaba.com/produc...1.htmlДаже писах на продавача и чакам отговор за цени и доставка.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дневни светлини (LED) за Мареа
Collapse
X
-
kazan написа:Олелее...колко съм зле..така механично да действам ... извинявам се.Ето го линка: http://kingsco.en.alibaba.com/produc...D_SKD_011.htmlMinimum Order Quantity: 50 Set/Sets
Коментар
-
Няма да ти мине номера Краси.А съм с лед на халогените и 2 пъти съм минавал метър,поради факта че единият измежду проверяващите излиза познат .До ся да съм изял акта.Обяснението,че там не ми е халоген а е лед и го ползвам за дневни светлини НЕ МИНАВА.Полийсмена ми показва закона,как халогените са само за мъгла и дъжд и т.н.Пояснявам,че 2 пъти са ме спирали само и специално за това че ми пуснати халогените.Отделно спиране за проверка на документи са ми правили забележка само.Сега съм ги изключил и не ги ползвам изобщо...FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
veselin10 написа:Е дайте предложение от къде да си купя LED светлини и DRL модул за управлението им ....FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
Горната снимка е на фабричен ЛЕД на Сузуки суифт.Нямам намерение да вадя самата крушка и да заменя само нея с ЛЕД Н1 такава.Мисля да махна целия халоген и да бодна такива кръгли светлини.Тия продълговатите не ме радват и не мога да им намеря място за монтаж.Ако евентуално не ги слагам на мястото на халогените,пак ще си търся някакви кръгли ЛЕД ове.
Коментар
-
galinchooo написа:veselin10 написа:Е дайте предложение от къде да си купя LED светлини и DRL модул за управлението им ....Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
krasio_79bs написа:Горната снимка е на фабричен ЛЕД на Сузуки суифт.Нямам намерение да вадя самата крушка и да заменя само нея с ЛЕД Н1 такава.Мисля да махна целия халоген и да бодна такива кръгли светлини.Тия продълговатите не ме радват и не мога да им намеря място за монтаж.Ако евентуално не ги слагам на мястото на халогените,пак ще си търся някакви кръгли ЛЕД ове.FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
veselin10 написа:galinchooo написа:veselin10 написа:Е дайте предложение от къде да си купя LED светлини и DRL модул за управлението им ....FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
krasio_79bs написа:При положение ,че все още не е изяснено колко са легални тия светлини,едва ли ще има 50 човека за обща поръчка.....Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар