Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дневни светлини (LED) за Мареа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Tempras написа:
    Никога, ама никога не бих сложил това на бронята си. Кое не ви харесва да си ползвате дългите на 30%?
    На мен лично ми пречи, че съм извън закона така. Липсата на контрол, обаче, ми позволява да карам така вече много време. Не ми е особено приятно, ама...

Коментар

Sergo написа:
      Тук има една снимка http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...E5%EB%F1%EA%E8
      Интересно ми е ринговете дали пича си ги е набавил от някъде или си ги е правил като на клипчето. Иначе на рефлектора на дългите е лесна работа сякаш. А за тази снимка на фаровете с лупи, на някой от нашия форум ли е или е от някъде другаде намерена?
      ex FIAT Marea 1.9 TD100

Коментар

ogi28b написа:
        Tempras написа:
        Никога, ама никога не бих сложил това на бронята си. Кое не ви харесва да си ползвате дългите на 30%?
        На мен лично ми пречи, че съм извън закона така. Липсата на контрол, обаче, ми позволява да карам така вече много време. Не ми е особено приятно, ама...
        Що пък да си извън закона? Защото си ги монтирал на дългите ли? Ами какъв е проблемът да ги прехвърлиш на късите?Да не говорим, че ако толкова много държиш да бъдеш в унисон със закона можеш да си ги разпалиш и на 100%...И пак ще ти остане бонус плавното разпалване. Това вече не е в разрез с нищо...А иначе няколко месеца явно доста хора ще бъдат лишени от възможност за избор на какъвто и да било процент различен от 100... Всички бройки са продадени на търгаши и производителите буквално са удавени от поръчки, които не могат да изпълнят в такива кратки срокове. А що изобщо да има срокове нанам... Двама приятели ме помолиха да им заръчам 2 бройки и се оказа, че няма DRL модули.Не предполагах, че се е отворил такъв глад...
        ganchoto написа:
        Sergo написа:
        Тук има една снимка http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...E5%EB%F1%EA%E8
        Интересно ми е ринговете дали пича си ги е набавил от някъде или си ги е правил като на клипчето. Иначе на рефлектора на дългите е лесна работа сякаш. А за тази снимка на фаровете с лупи, на някой от нашия форум ли е или е от някъде другаде намерена?
        А това в каква връзка? Да го ползваш за дневни светлини ли?Едва ли ще мине. То все едно да караш на габарит...А и според мен тези неща с изключение на BMW стоят като на свинче звънче.И не щото е BMW а щото просто си е асоциация с BMW. Те са си го пуснали серийно.Един вид да се пънем да заприличаме на BMW...Харесвам ангелски очи ме напушва смях като го видя на друга марка.Ама това си е лично мое мнение. Иначе за дневни светлини не стаа, няма да вАжи пред органа :D
        I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Защото фарът не е сертифициран за ДРЛ. Моят модул е мислен да работи само с дългата светлина, няма 100%. има 30, 40 и 50. На късите имам ксенонови лампи. Плавното разпалване не ми помага.

Коментар

Ти не ползваше ли SmrtDRL?Или е по-стара версия?Както и да е, разбрах те
            I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

На мен идеята по начало ми беше да си сложа LED, които да важат за дневни светлини. С тези рингове просто се отплеснах. Аз мисля да си сложа някакви ленти във фара отвътре...
              ex FIAT Marea 1.9 TD100

Коментар

Живо се интересувам от темата. и аз съм с ксенони на късите и не ме кефи това пускане и спиране нонстоп. Не ме кефи конкретно при паленето на колата да ми примигват фаровете. С други думи ме е шубе за баласрите. Ако мога диоди да сложа ще е супер, но е хубаво някой с допир до закона (визирам полицаите ) да каже как стоят нещата.Другия вариант който бих препоръчал и на Оги ако диодите не вжат е едни моудли които и аз търся за отложено пускане и гасене на фаровете. Палиш колата и да речем след 15 сек се палят и фаровете. При гасенето на колата се получава ефекта "walk me home" както го рекламират по други марки. може и да се спре тая екстра де но с ЛЕДове най-културно ми се вужда пък и има свобода всеки да си го сложи където иска.
                Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
                182A4.000 IAW49F
                LPG - Lovato EasyFast
                ----------------------------
                "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Всъщност в нета повечето ЛЕД-ове са по 2 см широки и май няма да има толкова място вътре във фара.
                  ex FIAT Marea 1.9 TD100

Коментар

Дискусията е добра ама конкретни мнения и препоръки липсват....
                    Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                    Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                    Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

veselin10 написа:
                      Дискусията е добра ама конкретни мнения и препоръки липсват....
                      ами то докато не се изиясни работата със закона на дали ще има конкретни предложения иначе аз както казах по-горе съм за ЛЕД-овете по скоро от колкото за каране на къси. за извънградско ОК но в града дали сън ба фарове или не по малките улички на дали има някакво значение.аз конкретно чакам, да се каже кое е разрешено и кое не и тогава ще правя каквото и да било по систеата на колата. Някакси не съм фен да си надупча пронята и накрая да се окаже незаконно и излишно.
                      182A4.000 IAW49F
                      LPG - Lovato EasyFast
                      "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Ewing написа:
                        Живо се интересувам от темата. и аз съм с ксенони на късите и не ме кефи това пускане и спиране нонстоп. Не ме кефи конкретно при паленето на колата да ми примигват фаровете. С други думи ме е шубе за баласрите. Ако мога диоди да сложа ще е супер, но е хубаво някой с допир до закона (визирам полицаите ) да каже как стоят нещата.Другия вариант който бих препоръчал и на Оги ако диодите не вжат е едни моудли които и аз търся за отложено пускане и гасене на фаровете. Палиш колата и да речем след 15 сек се палят и фаровете. При гасенето на колата се получава ефекта "walk me home" както го рекламират по други марки. може и да се спре тая екстра де но с ЛЕДове най-културно ми се вужда пък и има свобода всеки да си го сложи където иска.
                        Е мерси все пак, ама от ноември 2007-ма карам със споменатия от Esper СмартДРЛ .

Коментар

Е дайте предложение от къде да си купя LED светлини и DRL модул за управлението им ....

Коментар

ogi28b написа:
                            Ewing написа:
                            Е мерси все пак, ама от ноември 2007-ма карам със споменатия от Esper СмартДРЛ .
                            оффтопик: пак се обадих неподготвен значи
                            182A4.000 IAW49F
                            LPG - Lovato EasyFast

Коментар

veselin10 написа:
                              Е дайте предложение от къде да си купя LED светлини и DRL модул за управлението им ....
                              Ето предложение даже има и някаква кутийка, сигурно за управление някакво
                              Красота - http://www.youtube.com/watch?v=Fe-w2TdG0Qo

Коментар

kazan написа:
                                veselin10 написа:
                                Ето предложение даже има и някаква кутийка, сигурно за управление някакво
                                ????????

Коментар

Working...
                                X