Tempras написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дневни светлини (LED) за Мареа
Collapse
X
-
Sergo написа:Тук има една снимка http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...E5%EB%F1%EA%E8ex FIAT Marea 1.9 TD100
Коментар
-
ogi28b написа:Tempras написа:Никога, ама никога не бих сложил това на бронята си. Кое не ви харесва да си ползвате дългите на 30%?ganchoto написа:Sergo написа:Тук има една снимка http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...E5%EB%F1%EA%E8I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Живо се интересувам от темата. и аз съм с ксенони на късите и не ме кефи това пускане и спиране нонстоп. Не ме кефи конкретно при паленето на колата да ми примигват фаровете. С други думи ме е шубе за баласрите. Ако мога диоди да сложа ще е супер, но е хубаво някой с допир до закона (визирам полицаите ) да каже как стоят нещата.Другия вариант който бих препоръчал и на Оги ако диодите не вжат е едни моудли които и аз търся за отложено пускане и гасене на фаровете. Палиш колата и да речем след 15 сек се палят и фаровете. При гасенето на колата се получава ефекта "walk me home" както го рекламират по други марки. може и да се спре тая екстра де но с ЛЕДове най-културно ми се вужда пък и има свобода всеки да си го сложи където иска.Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
veselin10 написа:Дискусията е добра ама конкретни мнения и препоръки липсват....Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Ewing написа:Живо се интересувам от темата. и аз съм с ксенони на късите и не ме кефи това пускане и спиране нонстоп. Не ме кефи конкретно при паленето на колата да ми примигват фаровете. С други думи ме е шубе за баласрите. Ако мога диоди да сложа ще е супер, но е хубаво някой с допир до закона (визирам полицаите ) да каже как стоят нещата.Другия вариант който бих препоръчал и на Оги ако диодите не вжат е едни моудли които и аз търся за отложено пускане и гасене на фаровете. Палиш колата и да речем след 15 сек се палят и фаровете. При гасенето на колата се получава ефекта "walk me home" както го рекламират по други марки. може и да се спре тая екстра де но с ЛЕДове най-културно ми се вужда пък и има свобода всеки да си го сложи където иска.
Коментар
-
ogi28b написа:Ewing написа:Живо се интересувам от темата. и аз съм с ксенони на късите и не ме кефи това пускане и спиране нонстоп. Не ме кефи конкретно при паленето на колата да ми примигват фаровете. С други думи ме е шубе за баласрите. Ако мога диоди да сложа ще е супер, но е хубаво някой с допир до закона (визирам полицаите ) да каже как стоят нещата.Другия вариант който бих препоръчал и на Оги ако диодите не вжат е едни моудли които и аз търся за отложено пускане и гасене на фаровете. Палиш колата и да речем след 15 сек се палят и фаровете. При гасенето на колата се получава ефекта "walk me home" както го рекламират по други марки. може и да се спре тая екстра де но с ЛЕДове най-културно ми се вужда пък и има свобода всеки да си го сложи където иска.Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
Коментар
-
kazan написа:veselin10 написа:Е дайте предложение от къде да си купя LED светлини и DRL модул за управлението им ....Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар