Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дневни светлини (LED) за Мареа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Той въпросът не е в изгорелите крушки, а в излишното натоварване на инсталацията целогодишно, постоянното греене във фаровете и стоповете, похабяване на рефлектори и прочие. А за колегата с 1,6 - от двете страни на номера се слагат в нишите на бронята. Мисля, колегата Оги беше правил прецизни измервания, че влиза на ръба в изискванията на закона.
    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

То хубаво ги слагате тези дневни светлини, но все още не са законни и ако карате с тях безпроблемно могат да ви глобят. Като цяло трябва да се мине Технотест, но и те за момента не знаят какво да правят, тъй като чакат отговор от КАТ. Казаха ми, че до края на месеца се очаква въпросният отговор. След това предполагам, че всеки, който си е сложил афтърмаркет дневни светлини, ще трябва да мине през Технотест да му измерят разстоянията и прочие и да му връчат документ за промяна на конструкцията - срещу съответното заплащане. И чак тогава вече всичко ще е наред пред униформените с палките. А за тези, които тепърва ще слагат - слагайте само качествени дневни светлини, не от тези китайските за по 20-30 лева, тъй като на доста хора след 1-2 месеца им изгарят/разлепват диодите, тъй като не са проектирани правилно. Има Philips на добра цена от ebay.de - 57 евра, както и други подобни. Лично аз бих си сложил LED H1 на дългите, тъй като съм с Би-Ксенон (става въпрос за Фиат Стило). Но при тези китайски боклуци дето ги продават и "лесното" сваляне на фаровете и аз съм се насочил към дневните светлини.http://www.ebay.de/itm/PHILIPS-TAGFA...ht_2279wt_1186
      FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ

Коментар

sugarboy написа:
        Той въпросът не е в изгорелите крушки, а в излишното натоварване на инсталацията целогодишно, постоянното греене във фаровете и стоповете, похабяване на рефлектори и прочие. А за колегата с 1,6 - от двете страни на номера се слагат в нишите на бронята. Мисля, колегата Оги беше правил прецизни измервания, че влиза на ръба в изискванията на закона.
        Да, и също бих искал да добавя, че забележката на Airfan беше правилна - не се мери от огледалото, а от най външния ръб,, без огледалото. Видях снимката на габаритните размери в Сервизното ръководство на Брава/о. Лайстната на вратата май е дадена като най-стърчаща. Аз ще си начешам крастата и ще проверя цената на услугата в Технотест.

Коментар

Някой с диодни дневни светлини да сподели откакто влезе в закона в сила имал ли е проблеми с полицаите?Намерих си симпатични светлини с всички нужни надписи и сертификат на хартия,но имам някакви съмнения и притеснения,че ще се намери някой,който си чете евангелието по своему и ще ми скъса нервите
          EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
          Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

Поне 15 % от колите с които се разминавам, имат едно от следните неща:- кара без каквито и да е светлини;- кара с една светеща от две (може да му е изгоряла току що, но все пак);- кара със светещи дълги с пълна мощност- кара само с включени габарити- кара с включени светлини за мъглаИ съм виждал как минават пред полицаи, които не си мърдат пръста, поне да го спре и да му направи забележка, не да му пише фиш/акт, а ти се притесняваш дали ще имаш проблеми, при положение, че имаш всички необходими маркери? Само ги монтирай на изискуемите отстояния от краищата на колата.

Коментар

И аз от това се дразня. сигурен съм, че аз един път да забравя и ще ме олепят.съдба!
              Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
              182A4.000 IAW49F
              LPG - Lovato EasyFast
              ----------------------------
              "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

re

ето моето решение. правилно или не това е.
                FIAT TIPO 1.4
                FIAT MAREA 2.0 20V
                LANCIA LIBRA 1.8

Коментар

Re: re

jastreb написа:
                  ето моето решение. правилно или не това е.
                  Е дай да го видим де....
                  Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                  Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                  Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

дай ама нещо не мога да кача снимките
                    Прикачени файлове
                    FIAT TIPO 1.4
                    FIAT MAREA 2.0 20V
                    LANCIA LIBRA 1.8

Коментар

намали размера

Коментар

справих се :D
                        FIAT TIPO 1.4
                        FIAT MAREA 2.0 20V
                        LANCIA LIBRA 1.8

Коментар

Добре изглежда. Светят ли достатъчно? Аз съм с другия вид броня и съм решил по друг начин да ги монтирам, но чакам да ми дойде релето за време. Днес на събирането имаше колега с браво и си беше монтирал неговите по аналогичен начин и ми хареса.

Коментар

светят перфектно. това е RGB светодиодна лента с силиконово покритие и за да не е цялата бяла съм нанизал парченца термошлаух.
                            FIAT TIPO 1.4
                            FIAT MAREA 2.0 20V
                            LANCIA LIBRA 1.8

Коментар

опа
                              Прикачени файлове
                              FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила

Коментар

galinchooo написа:
                                опа
                                Много добре се е получило като фабрично. Това този модел ли е "NSSC DRL 502HP" или са друга марка?
                                Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
                                182A4.000 IAW49F
                                LPG - Lovato EasyFast
                                ----------------------------
                                "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Working...
                                X