Той въпросът не е в изгорелите крушки, а в излишното натоварване на инсталацията целогодишно, постоянното греене във фаровете и стоповете, похабяване на рефлектори и прочие. А за колегата с 1,6 - от двете страни на номера се слагат в нишите на бронята. Мисля, колегата Оги беше правил прецизни измервания, че влиза на ръба в изискванията на закона.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дневни светлини (LED) за Мареа
Collapse
X
-
То хубаво ги слагате тези дневни светлини, но все още не са законни и ако карате с тях безпроблемно могат да ви глобят. Като цяло трябва да се мине Технотест, но и те за момента не знаят какво да правят, тъй като чакат отговор от КАТ. Казаха ми, че до края на месеца се очаква въпросният отговор. След това предполагам, че всеки, който си е сложил афтърмаркет дневни светлини, ще трябва да мине през Технотест да му измерят разстоянията и прочие и да му връчат документ за промяна на конструкцията - срещу съответното заплащане. И чак тогава вече всичко ще е наред пред униформените с палките. А за тези, които тепърва ще слагат - слагайте само качествени дневни светлини, не от тези китайските за по 20-30 лева, тъй като на доста хора след 1-2 месеца им изгарят/разлепват диодите, тъй като не са проектирани правилно. Има Philips на добра цена от ebay.de - 57 евра, както и други подобни. Лично аз бих си сложил LED H1 на дългите, тъй като съм с Би-Ксенон (става въпрос за Фиат Стило). Но при тези китайски боклуци дето ги продават и "лесното" сваляне на фаровете и аз съм се насочил към дневните светлини.http://www.ebay.de/itm/PHILIPS-TAGFA...ht_2279wt_1186FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
-
sugarboy написа:Той въпросът не е в изгорелите крушки, а в излишното натоварване на инсталацията целогодишно, постоянното греене във фаровете и стоповете, похабяване на рефлектори и прочие. А за колегата с 1,6 - от двете страни на номера се слагат в нишите на бронята. Мисля, колегата Оги беше правил прецизни измервания, че влиза на ръба в изискванията на закона.
Коментар
-
Някой с диодни дневни светлини да сподели откакто влезе в закона в сила имал ли е проблеми с полицаите?Намерих си симпатични светлини с всички нужни надписи и сертификат на хартия,но имам някакви съмнения и притеснения,че ще се намери някой,който си чете евангелието по своему и ще ми скъса нервитеEX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
-
Поне 15 % от колите с които се разминавам, имат едно от следните неща:- кара без каквито и да е светлини;- кара с една светеща от две (може да му е изгоряла току що, но все пак);- кара със светещи дълги с пълна мощност- кара само с включени габарити- кара с включени светлини за мъглаИ съм виждал как минават пред полицаи, които не си мърдат пръста, поне да го спре и да му направи забележка, не да му пише фиш/акт, а ти се притесняваш дали ще имаш проблеми, при положение, че имаш всички необходими маркери? Само ги монтирай на изискуемите отстояния от краищата на колата.
Коментар
-
И аз от това се дразня. сигурен съм, че аз един път да забравя и ще ме олепят.съдба!Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Добре изглежда. Светят ли достатъчно? Аз съм с другия вид броня и съм решил по друг начин да ги монтирам, но чакам да ми дойде релето за време. Днес на събирането имаше колега с браво и си беше монтирал неговите по аналогичен начин и ми хареса.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
galinchooo написа:опаФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар