Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Здравейте !! Видеокамери за автомобил

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Здравейте !! Видеокамери за автомобил

Значи искам да си сложа камера или камери в колата да записват като я оставя някъде.(не ме питайте защо ми е,а ако имате идеи казвайте)Искам примерно една да снима напред,една назад (и евентуално една на ляво и една на дясно) или една която снима на 360 градуса.Да може да снима между 12 и 24 часа и през нощта.Може и предложения автоаларма с камери и вообще всякакви предложения.Благодаря ви предварително !!!!http://veos.bg/?mode=&mode=&act=c&ci...=758какво ще кажете за тези

Re: Здравейте !! Видеокамери за автомобил

JoRe написа:
    Значи искам да си сложа камера или камери в колата да записват като я оставя някъде.(не ме питайте защо ми е,а ако имате идеи казвайте)Искам примерно една да снима напред,една назад (и евентуално една на ляво и една на дясно) или една която снима на 360 градуса.Да може да снима между 12 и 24 часа и през нощта.Може и предложения автоаларма с камери и вообще всякакви предложения.Благодаря ви предварително !!!!http://veos.bg/?mode=&mode=&act=c&ci...=758какво ще кажете за тези
    Пич нито една нестава , поради факта че записват постоянно Ако ти върши моята идея работа , ако имаш аларма монтирана , може да ползваш GSM Трансивер (Айакс или нещо подобно има ги много) с сим карта връзва се към сирената ползва неиния сигнал(предимно в сот системите се изпозва) пък ако искаш да збараш хубавеца може да си откачиш сирената само трансивера да е вързан.(Устроистовото те набира по GSM-a) с прима карта за 5 леа ако искаш вече SMS и други глупости , като сваляне от охрана предаване под охрана гълта парички от сметката. Цената им върви към 100-110 лева За камера ти трябва такава дето снима при движение задене помпи излишно инфо ... А таква на 360 да снима едновремнно несъм видял , друг вариант ако имаш изглед кам колата предимно балкон , може си монтираш една камера там нещо с висока резолюция кам 300-400 лева + DVR да записва само при движение или някаква кепчър платка от типа GEO VISION на ПЦ пак да прави същото. Не че има ефект но ти си знаеш най-много да видиш наглия с качулка Според мен си праиш алармата безшумна с и я закачаш с GSM трансмитера и тя щи са обади като дойде твоя човек и си работи спокойно по нея Остава да го пречукаш само , щот в България по-добро средство за оправяне на проблемите няма.
    >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Не че нещо ама трябва да си луд да дадеш толкова пари за камера предвид че в е-бау ги има по 50лв с доставката...!?!? и то с НD качество на клипа...батерия...и какво ли още не...
      Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
      BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
      BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

kiselo написа:
        Не че нещо ама трябва да си луд да дадеш толкова пари за камера предвид че в е-бау ги има по 50лв с доставката...!?!? и то с НD качество на клипа...батерия...и какво ли още не...
        и таз камера колко време записва на 4 гб флаш след като е нон стоп ? 2-3 часа ... и то си земеш после и памет тя стана една но се пак може ...
        >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Намерих една за 160лв. с HD и с датчик за движение и една за 260лв. с две камери едната гледа напред ,а другата назад.Пак с датчик за движение.Eто вижте :http://www.navi.bg/Kamera-za-kola-mo...or-za-dvijenie http://www.navi.bg/2Mpix-kamera-za-k...na-10-ir-dioda

Коментар

И какво ше пазиш с тия камери, майбах? Я не се излагайте то ако ще става нещо ще стане ако ще и патрулка да си си резервирал да спре до колата ти.

Коментар

Най-много колата с камерите да я няма на сутринта СЛАГАЙ GSM дранкалката към алармата на колата и иди им фърли един бой

Коментар

Fiat_Punto11 написа:
                kiselo написа:
                и таз камера колко време записва на 4 гб флаш след като е нон стоп ? 2-3 часа ... и то си земеш после и памет тя стана една но се пак може ...
                Ами аз си купих 8гб за 10лв карта на промоция Записва според познат с такава достатъчно дълго...а има момент в който започва да трие старите и да записва върху тях....моята камера още си я чакам да пристигне...Но като пристигне ще ви дам мнение от първа ръка, че сега само съм я оглеждал и са ми казвали как работи.
                Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Немога да разбера , какъв смисъла да имате камера ?Като тоя дето ще краде примерно CD-to ви ше гепи камерата Ама ви си знайте ...

Коментар

Абе човека може да иска да следи гаджето дали излиза нощеска докато той спи Това в кръга на шегата естествено, да си ги ползва за каквото иска, но погледни и тук (www.dx.com) освен ebay дали няма да изпадне нещо по-евтино и най-вече по дискретно. Че като сложиш някви топузи по таблото става съмнително.
                    Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
                    182A4.000 IAW49F
                    LPG - Lovato EasyFast
                    ----------------------------
                    "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Ewing написа:
                      Абе човека може да иска да следи гаджето дали излиза нощеска докато той спи Това в кръга на шегата естествено, да си ги ползва за каквото иска, но погледни и тук (www.dx.com) освен ebay дали няма да изпадне нещо по-евтино и най-вече по дискретно. Че като сложиш някви топузи по таблото става съмнително.
                      Голяма лластмасова камера декоративна за 10 лева :Д да плаши мало и голямо

Коментар

Вземете темата насериозно, аз и половината комшии имат подобен проблем с нагъл тип драскащ колите, спадащ гумите и всякакви извращения подлудяващи и най-спокойния човек излязъл сутринта с идеята да се качи в колата и да стигне до работното си място навреме. Мисля подобни варианти за камера или GSM трансмитер, защото с дебнене нищо не стана освен, че пропуснах да се наспя.

Коментар

alexk написа:
                          И какво ше пазиш с тия камери, майбах? Я не се излагайте то ако ще става нещо ще стане ако ще и патрулка да си си резервирал да спре до колата ти.
                          Колега, ако ти надера колата с пирон до ламарина и ти забия по един шут на двете огледала и за десерт ти тегля по един нож на четирите гуми...как ще се почувстваш.Може би по-добре щото не караш Майбах, то по твоята логика да си караме ръждиви бараки дето и да ми я надраскат...няма и да разбера или най-добре да нямаме коли.

Коментар

за видеонаблюдението

И конкретно по темата, спрях се на ето тази комбинация:http://www.donsoft-bg.com/product.ph...oduct=2972VEOS SW 2500-24 Безжични предавател и приемник-комплект на 2.4 GHz честота. отделно има вариант и за позвъняване на мобилен телефон при активиране на алармата:http://www.lesibg.com/index.php?main...roducts_id=583

Коментар

Working...
                            X