И да се запише грешка, няма да е фатлно, в момента в който се възстанови връзката с датчика, грешката ще остане само като записка за събитие, а компа ще си работи нормално със здравия датчк след възстановяване на връзката.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде е датчика на уреда за температурата на Фиат Мареа 1.8?
Collapse
X
-
Dido_Lyubenov написа:И да се запише грешка, няма да е фатлно, в момента в който се възстанови връзката с датчика, грешката ще остане само като записка за събитие, а компа ще си работи нормално със здравия датчк след възстановяване на връзката.Фиат Мареа - седан, 1.8 16V бензин, 97г., 113 к.с.(83KW)
Коментар
-
didalko написа:Просто в движение понякога, много рядко, забелязвам, че потрепква с 1-2-3 милиметра на моменти(нагоре или надолу, като после се оправя), но като цяло плавно се дви стрелката ми.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Датчика на главата е на около 10-15 сантиметра над термостата и леко назад. Не е никакъв проблем както казват колегите(и аз съм пробвал) да се извади на работещ двигате(или на контакт) ако не го откриваш довечера ще го снимам. Ако си през деня по центъра или вечер ти се идва до Красна Поляна мога да го погледна и да я закачим на FES-а.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
veselin10 написа:Датчика на главата е на около 10-15 сантиметра над термостата и леко назад. Не е никакъв проблем както казват колегите(и аз съм пробвал) да се извади на работещ двигате(или на контакт) ако не го откриваш довечера ще го снимам. Ако си през деня по центъра или вечер ти се идва до Красна Поляна мога да го погледна и да я закачим на FES-а.Фиат Мареа - седан, 1.8 16V бензин, 97г., 113 к.с.(83KW)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар