Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде е датчика на уреда за температурата на Фиат Мареа 1.8?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И да се запише грешка, няма да е фатлно, в момента в който се възстанови връзката с датчика, грешката ще остане само като записка за събитие, а компа ще си работи нормално със здравия датчк след възстановяване на връзката.
    Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
      И да се запише грешка, няма да е фатлно, в момента в който се възстанови връзката с датчика, грешката ще остане само като записка за събитие, а компа ще си работи нормално със здравия датчк след възстановяване на връзката.
      ясно
      Фиат Мареа - седан, 1.8 16V бензин, 97г., 113 к.с.(83KW)

Коментар

didalko написа:
        Просто в движение понякога, много рядко, забелязвам, че потрепква с 1-2-3 милиметра на моменти(нагоре или надолу, като после се оправя), но като цяло плавно се дви стрелката ми.
        Не пипай датчиците не са те причината за трептенето, най вероятно това е в моменти когато термостата се отваря и и затваря, или се включва перката. Закачи на ФЕС или виза и следи температурата на екран и гледай за трептенето, като следиш и заедно с това кога ще отвори термостата и ще включи перката.
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Датчика на главата е на около 10-15 сантиметра над термостата и леко назад. Не е никакъв проблем както казват колегите(и аз съм пробвал) да се извади на работещ двигате(или на контакт) ако не го откриваш довечера ще го снимам. Ако си през деня по центъра или вечер ти се идва до Красна Поляна мога да го погледна и да я закачим на FES-а.
          Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
          Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
          Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

veselin10 написа:
            Датчика на главата е на около 10-15 сантиметра над термостата и леко назад. Не е никакъв проблем както казват колегите(и аз съм пробвал) да се извади на работещ двигате(или на контакт) ако не го откриваш довечера ще го снимам. Ако си през деня по центъра или вечер ти се идва до Красна Поляна мога да го погледна и да я закачим на FES-а.
            ами добре, ако може да качиш снимчица ще е супер Иначе ако може също така да ми пуснеш и телефона си на личен, може да се чуем за другата седмица да дойда да я закачим. Благодаря, предварително!
            Фиат Мареа - седан, 1.8 16V бензин, 97г., 113 к.с.(83KW)

Коментар

Working...
            X