Здравейте от скоро имам Пунто 2000 година 1.2 60 кс. колата е много хубава, но направи проблем с акумулатора и се наложи да го сменя след като го смених започнаха да светят двете лампи за аербега една червена и една жълта а на борд компютъра ми показва разход от 15 до 17 на 100 което е невъзможно за тази кола ако някой знае как да се справя с тези проблеми моля да пише благодаря ви предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с Пунто
Collapse
X
-
Re: Проблем с Пунто
medko написа:Здравейте от скоро имам Пунто 2000 година 1.2 60 кс. колата е много хубава, но направи проблем с акумулатора и се наложи да го сменя след като го смених започнаха да светят двете лампи за аербега една червена и една жълта а на борд компютъра ми показва разход от 15 до 17 на 100 което е невъзможно за тази кола ако някой знае как да се справя с тези проблеми моля да пише благодаря ви предварително
Коментар
-
Re: Проблем с Пунто
eusunt написа:medko написа:Здравейте от скоро имам Пунто 2000 година 1.2 60 кс. колата е много хубава, но направи проблем с акумулатора и се наложи да го сменя след като го смених започнаха да светят двете лампи за аербега една червена и една жълта а на борд компютъра ми показва разход от 15 до 17 на 100 което е невъзможно за тази кола ако някой знае как да се справя с тези проблеми моля да пише благодаря ви предварителноAlfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар