Здравейте, днес трябваше да подам ток на един приятел, че му беше паднала батерията, и ми направи впечатление, че както си работи мотора се чува някакво щракане или пукане немога да го определя не е постоянно а от време на време, трябва ли да ме притеснява и на какво може да се дължи?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
странно щракане откъм мотора
Collapse
X
-
ходих днес при майстор и ми казаха че е релето което задвижва ремака от ляво на мотора на динамото и на климатика, слуша я със слушалки аз слушах наистина от там идва, утре ще ми каже какво ще ми струва. Дали се продава такова някъде 2ра употреба и на какви цени са нови и стари?fiat stilo 1.9jtd 2003
Коментар
-
fiat_stilo_2012 написа:ходих днес при майстор и ми казаха че е релето което задвижва ремака от ляво на мотора на динамото и на климатика, слуша я със слушалки аз слушах наистина от там идва, утре ще ми каже какво ще ми струва. Дали се продава такова някъде 2ра употреба и на какви цени са нови и стари?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Re: странно щракане откъм мотора
fiat_stilo_2012 написа:Здравейте, днес трябваше да подам ток на един приятел, че му беше паднала батерията, и ми направи впечатление, че както си работи мотора се чува някакво щракане или пукане немога да го определя не е постоянно а от време на време, трябва ли да ме притеснява и на какво може да се дължи?ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар