Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

странно щракане откъм мотора

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

странно щракане откъм мотора

Здравейте, днес трябваше да подам ток на един приятел, че му беше паднала батерията, и ми направи впечатление, че както си работи мотора се чува някакво щракане или пукане немога да го определя не е постоянно а от време на време, трябва ли да ме притеснява и на какво може да се дължи?
    fiat stilo 1.9jtd 2003

Акогато се появава чукането климатика беше ли пуснат.
    FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

не, само вентилатора ако не се лъжа, но май го бях пуснал на минимум
      fiat stilo 1.9jtd 2003

Коментар

днес при запалване на колата отново се чу това щракане но доста силно и по на често, дигнах капака и ми строри, че е от ремъка след 1 минута щракането спря напълно, дали ремъка не издава багажа, попринцип е нов на 30 000км някъде...
        fiat stilo 1.9jtd 2003

Коментар

ходих днес при майстор и ми казаха че е релето което задвижва ремака от ляво на мотора на динамото и на климатика, слуша я със слушалки аз слушах наистина от там идва, утре ще ми каже какво ще ми струва. Дали се продава такова някъде 2ра употреба и на какви цени са нови и стари?
          fiat stilo 1.9jtd 2003

Коментар

fiat_stilo_2012 написа:
            ходих днес при майстор и ми казаха че е релето което задвижва ремака от ляво на мотора на динамото и на климатика, слуша я със слушалки аз слушах наистина от там идва, утре ще ми каже какво ще ми струва. Дали се продава такова някъде 2ра употреба и на какви цени са нови и стари?
            Това беше лафа на месеца
            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

а по темата нещо
              fiat stilo 1.9jtd 2003

Коментар

fiat_stilo_2012 написа:
                а по темата нещо
                я направи снимка от къде се чува цъкането и ще сме доста конкретни.
                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

не мога в момента да направя снимка като застанеш срещу двигателя от лявата му страна има рекък междру тубите за антифриз, течност за чистачки и двигателя и ремъка задвижвал динамото за климатика и шума идва от горното реле ли е колело ли е което задвижда ремъка.
                  fiat stilo 1.9jtd 2003

Коментар

Демпферната шайба иска да каже.Еврика.
                    Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

Re: странно щракане откъм мотора

fiat_stilo_2012 написа:
                      Здравейте, днес трябваше да подам ток на един приятел, че му беше паднала батерията, и ми направи впечатление, че както си работи мотора се чува някакво щракане или пукане немога да го определя не е постоянно а от време на време, трябва ли да ме притеснява и на какво може да се дължи?
                      Възможно е да е фрайлайф шайба на алтенатора!п.п Ако става въпрос за колата от подписа де!!!
                      ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

да за същата кола става въпрос стило 1.9жтд 140коня, мисля че е демпферната шайба каква е цената и, нва ли да търся или 2ра ръка върши работа?
                        fiat stilo 1.9jtd 2003

Коментар

100лв ми обевиха като цена, някой нещо друго да предложи?
                          fiat stilo 1.9jtd 2003

Коментар

Вместо да гадаем, отиди до някой сервиз (препоръчвам този), да не си даваш парите на празно. Може и демпферната шайба, обтяжния механизъм, ролката на алтернатора, общо взето филма е голям.
                            00' Bravo 105 JTD

Коментар

демпферната шайба е 100лв казаха че струва
                              fiat stilo 1.9jtd 2003

Коментар

Working...
                              X