Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнение за Авто Ресиивър JVC KD-R421

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Със мостова схема може да се извади до 22 W на канал при 4 ома импеданс на тонколоните и захранващо напрежение 14.4 волта. Силата на звука който чуваш зависи от обема в който е намираш и от високоговорителите - колко dBm са и колко са им големи мембраните, дали са в кутии с подходящ обем и каква е честотната лента която възпроизвеждат. Предполагам че си наясно с тези неща. Дано си наясно, че повечето високоговорители изобщо не отговарят на параметрите които са изписани на тах, както и липсват някои параметри, важни при избора им. Същото важи и за аудио-системите. Пазара е залят от ментета и няма спасение. Истинска техника почти не се намира.
    Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
      Аз пък от 30 години ремонтирам какви ли не електроники, и тия измислени мощности ти казвам че не струват. Няма автомобилна кенефна и кухненска мощност. Има си реална мощност, която говори истината. Всичко друго са търговски трикове. Да казвам ли, че мини система с такава "музикална мощност от рода на 2х80 W - реноме марка, на истински 10 ватови тонколони свири като телефонна слушалка, а 2х4 вата български радиокасетофон и скрива шайбите от всякъде. Тия трикове ги прилагат от поне 2х10 години На истинските неща - реално, дават реалните параметри в описанието. За това говоря, майсторе Тия дървета, дето ги монтираш "вече 10 години" само са минали покрай истинските неща :D Успех !
      Колега!Щом си ремонтирал толкоз години, какво ти е мнението за това радио за 15лвhttp://reviews.cnet.com/in-dash-car-...-31886178.html втора ръка перфектно запазено.Всичко си работи без да влачи и прочие..... П,П- на него e написано, че е произведено в индонезия.... :D
      Fiat palio 1.7td

Коментар

galinchooo написа:
        bmahob написа:
        са гледам JVC KD-r521 e на промо 139лв, хм казваш сони-то ще свири по добре от JVC-то
        Хах..Не само казвам а си е така.Не чета описания...С това се занимавам и на месец ми минават 100ци през ръцете в продължение на 10-11години вече.Всякакви марки на всякакви коли...Знам на всяка една кола какво,как да се сложи за да свирне на максимум.А по повод че има подвеждаща информация сте в голяма грешка.Казах по горе че мощноста на кар аудиото се измерва в автомобилна мощност(демек макс)За малко пространство.При жвц.пайнер,сони,алпин и др. няма такава подвеждаща информация и няма как китаец да лепне щампа на оригинален плеър или каквото и да е друго....
        Като знаеш толкова много - дай идея какво да сложа, за нормално количество пари, че да ми свири MP3 от диск или флаш памет и най-важното - да се управлява от съществуващият в колата ми мулти волан
        Steliyan's Life!
        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Аз съм с някакво Нео 4x37W, ама сега мисля да го сменя , но се колебая между два вида , ако някой ми помогне в избора ще съм благодарен, едното е http://www.aval-bg.com/car-audio/pio...eer-deh-1420ub , а другото е http://www.aval-bg.com/car-audio/alp...ine-cde-100eub
          Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

jenshen73 написа:
            galinchooo написа:
            bmahob написа:
            са гледам JVC KD-r521 e на промо 139лв, хм казваш сони-то ще свири по добре от JVC-то
            Хах..Не само казвам а си е така.Не чета описания...С това се занимавам и на месец ми минават 100ци през ръцете в продължение на 10-11години вече.Всякакви марки на всякакви коли...Знам на всяка една кола какво,как да се сложи за да свирне на максимум.А по повод че има подвеждаща информация сте в голяма грешка.Казах по горе че мощноста на кар аудиото се измерва в автомобилна мощност(демек макс)За малко пространство.При жвц.пайнер,сони,алпин и др. няма такава подвеждаща информация и няма как китаец да лепне щампа на оригинален плеър или каквото и да е друго....
            Като знаеш толкова много - дай идея какво да сложа, за нормално количество пари, че да ми свири MP3 от диск или флаш памет и най-важното - да се управлява от съществуващият в колата ми мулти волан
            купуваш си едно оригинално радио за фиат правиш му AUX изход и може да си слушаш MP3 през 3.5мм жак или през USB и ще може да си го управляваш от волана :D всичко ще излезне 30-40лв

Коментар

jenshen73 написа:
              galinchooo написа:
              bmahob написа:
              Хващаш един за ушите и го слагаш..За да ти заработи мултиволана се слага една платка.Има работещи и евтини(80лв за опел и 150 лв за рено с монтажа).На рено е скъпичка защото се разглобява половината табло за да се хванат данните от мултиволана.За останалите автомобили има, но са оригинални и са около 200лв(супер скъпотия).Марките които стават за мулти волан са изброените по горе от колегата(сони,пайнер,жвц)..Има и китайски мултимедии с вграден софтуер(настоива се мултиволана от самото цд според зададената марка кола).За фиат брава/а,мареа няма..хах
              FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила

Коментар

Valiosport написа:
                Аз съм с някакво Нео 4x37W, ама сега мисля да го сменя , но се колебая между два вида , ако някой ми помогне в избора ще съм благодарен, едното е http://www.aval-bg.com/car-audio/pio...eer-deh-1420ub , а другото е http://www.aval-bg.com/car-audio/alp...ine-cde-100eub
                Нито едното от двете..Чети по горе какво е хубаво в днешно време.Пайнерите новите са гола вода.За да ги направят по евтини(да докарат цена конкурентна на останалите),ги правят с кофти материали.Не свирят като старите.Ограничени са до 8kH.Имат изкуствен звук.Алпина уж трябва да са хубави,но уви незнам в бг какво се вкарва.Много често им излиза консумация като на ментетата(дори и при свален панел).Имат и една много кофти особеност.При усилване след 24-25 на екрана,изведнъж пускат flat(изключва високи,ниски и лоуда) и звука пада усезаемо като качество.

Коментар

galinchooo написа:
                  .......Хващаш един за ушите и го слагаш..За да ти заработи мултиволана се слага една платка.Има работещи и евтини(80лв за опел и 150 лв за рено с монтажа).На рено е скъпичка защото се разглобява половината табло за да се хванат данните от мултиволана.За останалите автомобили има, но са оригинални и са около 200лв(супер скъпотия).Марките които стават за мулти волан са изброените по горе от колегата(сони,пайнер,жвц)..Има и китайски мултимедии с вграден софтуер(настоива се мултиволана от самото цд според зададената марка кола).За фиат брава/а,мареа няма..хах
                  Няма, защото оригиналното аудио на Браво/а /Мареа е по-добро от тия мИнтета Истината е в това от картинката долу. Цената е $ 30 - 50 . Замества чейнджъра и запазва всички функции на аудиото, включително управлението от волана. Какви са тия платки, настройки и глупости по 200 лева и нагоре ?
                  Прикачени файлове
                  Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Замества чейджъра ако имаш CD-C.Ако нямаш гориш,но е пак добра опция.....

Коментар

накарая се оказа че в благоевградския технополис има самоАвто Ресиивър JVC KD-R431Авто Ресиивър SONY CDX-GT44U а това също ми изглежда добре Kenwood KDC-3054UG, но требва да го поръчвам онлайнв технополис как стои въпроса с монтажа?
                      Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
                      Втората......пак същата!
                      (_-_)______////_______(_-_)
                      Punto75-Вече на жената!
                      Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

Коментар

Не знам..Иди питай..хах...Веригата Технополис нямат нищо общо с монтажните центрове...Под наем са..Поне при мен е така и предполагам ,че навсякъде е същото..

Коментар

в крайна сметка взех това http://www.jvc.co.uk/product.php?id=...d=100180&lg=en
                          Втората......пак същата!
                          Punto75-Вече на жената!

Коментар

Мисля че си направил добър избор. Честито ! С кеф да си го ползваш !

Коментар

Мерси
                              Втората......пак същата!
                              Punto75-Вече на жената!

Коментар

Айде малко инфо да дадете за настройка на звука по схемата дето съм приложилСъщо така при предното свързване на стария касетофон са ми объркани кабелите, вместо предни и задни са свързани леви и десни. Това пречи ли? или освен при настройката.
                                Прикачени файлове
                                Втората......пак същата!
                                Punto75-Вече на жената!

Коментар

Working...
                                X