Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

стило проблем с клаксон

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    Случи ми се 100% същото преди 2-3 месеца. И аз бях изненадан но.....самите тромби, и двете изгоряха едновременно!При стило самите тромби сдават багжа, щото са ги сложили на място, дето ги мокри вода. И остава в тях самите..Колега, ако извадиш бушона, релето ще спре да цъка. Проверено.1. Купуваш 2 тромби от магазина - двете са 10лв. Гледай масата да им е на болта - важно е, щото оригиналните са такива.2. Вдигаш колата на крик от дясната страна, сваляш гумата и подкалника, и ще видиш тромбите. Държат се на един единствен болт.3. като слагаш новите, увери се че сочат обратно на предната решетка - противно на начина по който са ги сложили ония италиански тъпоумници.Успех!
    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

    Коментар


      #17
      аа викаш от тромбите 100%, че вече реших че е нещо по сложно и бях отсфирил сфиркането вече еми събота неделя ще я мъча.
      fiat stilo 1.9jtd 2003

      Коментар


        #18
        Колега смени ли тромбите ако не си и не те мързи направи снимки.
        Fiat Stilo Multi Wagon 1.9 JTD 115hp 2004 г.
        Fiat Stilo Multi Wagon 1.9 JTD 115hp 2005 г. - за части

        Коментар


          #19
          Колеги карам стило комби.Е пък по дяволите тромбата ми е само една. Нямам втора букса за втора тромба а и няма и място на шината за втора тромба... още като купих колата ми направи впечатление че клаксона ми звучи грозно точно защото тромбата е една. Как е възможно това....

          Коментар

          Working...
          X