Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за аудио на фиат браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

dark_poison_bg написа:
    колеги какво ще кажете за тези: http://electron.bg/alpine-sxe5725s-p...Path=21_142_45
    За парите си стават, но не очаквай чудеса.
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

За тези пари колко да свирят.... зависи от гледната (слушащата) точка на собственика. За мен няма да свирят. Бас ако искаш трябва да сложиш midbass-ов говорител (и не елипса), а не full-range. То и за това фабрично говорителя там е без пищялка, високочестотните са си на таблото. Тези говорители ще вдигат джангър, но баса няма да е повече от здрав фабричен говорител.Ако пък търсиш истински бас, търси го в багажника при subwoofer-а. Малко си разхвърлях мислите, но дано си вникнал в смисъла.
      Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
      Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
      Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

благодаря за инофто колеги мисля да ги взема тия колонки че са ми много зле преднитеа за туба в багажника ще трябва ли усилвател? няма ли туби с вграден усилвател какво ще ме посъветвате че май се навих и за това
        FIAT BRAVO 1.9 TD 100

Коментар

Усилвател ще ти трябва иначе няма да думти така яко, мойта каса е самоделка с пресмятан обем и направо ще изкърти багажника като пусна някой бас тест
          Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Има и с вграден усилвател (активни "баскаси"/ "туби"). Но за парите с които ще купиш такава, ако си вземеш нещата отделно ще са по-хубава марка и ще свирят по добре. Нужни са познания за изработка на касата(има и готови, но може да не са точно изчислени за твоя говорител), прекарване на инсталация и свързване на компонентите. И не на последно място- трябва да знаеш какво да купиш като марка, за да си доволен от резултата
            Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
            Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
            Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

Working...
            X