Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за аудио на фиат браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за аудио на фиат браво

Здравейте, някой може ли да ми каже какъв е размерът на предните колони във вратите на фиат браво че съм със стоковите а искам да си сложа нещо по мощничко, иначе съм със cd sony xplod cdx-gt540ui 4x52W, а отзад съм с елипси sony xs-f6935. Като цяло приемам всякакви съвети ще съм ви благодарен идеята ми е да си подобря озвучението още и баса да се усеша по-добре ...
    FIAT BRAVO 1.9 TD 100

Здравей,предните колони във вратите също са елипси и размера им е 5х7.Иначе задните ти елипси не свирят никак лошо,въпреки че не са от най-високите класове.
    Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

ахам, дайте някакво предложение за елипси отпред и някой може ли да обясни как се поставят, как се махат корите отстрани и тн.
      FIAT BRAVO 1.9 TD 100

Коментар

Корите се държат към вратата с няколко инбусни болта,за свалянето ще ти трябва шестограм.За колони търси нещо ако ще е няколко лентово,пищялките да са на равнището на говорителя НЕ ПО-ВИСОКО,защото ще опират в капаците на кората и няма да можеш да я поставиш.

Коментар

да ясно много ти благодаря а можеш ли да дадеш няква идея за модел марка искам нещо повече бас да вади :D ако се сещаш за нещо де и без това ми даде много инфо
          FIAT BRAVO 1.9 TD 100

Коментар

намерих едни: http://www.sony.bg/product/ics-speak...36se#/Overview тези дали ще станат? намерих ги за 50 лв втора ръка
            FIAT BRAVO 1.9 TD 100

Коментар

Няма да се съберат. Трябват ти елипси 5 на 7 инча.П.П. е, винаги има начин да се преправя всичко
              Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
              Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
              Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Трябва да са елипси,както каза колегата ще станат ама трябва преправяне.Ако имаш малко по-голяма парична възможност търси марката Herz ако ли не моето мнение е Сони.Недей да скачаш на Блаупункт,защото като усилиш и ниските(баса),които изразяват тези колони е един тъп звук и поне на мен хич не ми е приятно.

Коментар

ясно мерси много пак, явно тоя размер 5х7 е малко по рядък търсих обаче засега не откривам дано излезе нещо
                  FIAT BRAVO 1.9 TD 100

Коментар

Аа никак не е рядък,масово елипсите са два размера 6х9 и 5х7.Има такива доста просто трябва да се поразровиш повече.

Коментар

колеги какво ще кажете за тези: http://electron.bg/alpine-sxe5725s-p...Path=21_142_45
                      FIAT BRAVO 1.9 TD 100

Коментар

Е това е хубаво стига обаче пищялката да е на равнището на самата колона за да можеш спокойно да си сложим кората после.

Коментар

ахамм супер сега ще ги питам тия от сайта а мислиш ли, че тази ще вади приличен бас?
                          FIAT BRAVO 1.9 TD 100

Коментар

оператор от сайта ми каза че не би трябвало да има проблем тъй като елипсите се продавали без капаци
                            FIAT BRAVO 1.9 TD 100

Коментар

Алпин е доста добра марка.За мен хубав бас вади 12 ичовия Пайнер в багажника ми Иначе хубав бас ще вади толкова до колкото и стигат възможностите,ще има една граница на усливане и след нея ще започне да криви,но със сигурност ще свири по-добре от доста други марки.

Коментар

Working...
                              X