Здравейте колеги, поредната ми електрическа драма с любимото стило е следната: Има теглич, с който си дойде от Австрия - 13pin e. Понеже караваната ми е за 7 пин му купих адаптор. До тук добре, адаптора пасва перфектно, обаче нямам светлини на караваната. Пръсках с контактен сперй навсякъде отзад. Видях и кутийката с релетата при резервната гума, но никакъв късмет... Австриеца даже е оставил и упътване, но нищо не помага... има си 12-13V до релетата, а на изходите и на стоповете/мигачите имам 3-4V от какво може да е проблема ??? Да няма нещо което трябва да се включи за да заработи този теглич??
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Теглич на СТИЛО Мултивагон не пуска тоци
Collapse
X
-
БИ трябвало да имаш букси към всеки стоп от където да се взима сигнал.Провери там кво е положението.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
проследи кабела от Буксата на тегкича на каде отиваШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Друг вариант е да си пуснеш нови кабели към букса седмица директно от колата. На моето е така и си работи. Проблем е само, когато няма добра маса, че вътре почва да писка на всяко натискане на стоп, мигач или каквото и да е Yellow_Flash_Colorz_PDT_06. Иначе, като си е масата наред си работи екстраПРОДАВАМ ДЖАНТИ СТИЛО
Stilo JTD 115 2003 бегачка
Brava 1,4 12V 1997 на газ
Tempra 1,4 1993 и тя на газ
i dr. та като се почне от 125р ... и те на газ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар