И при мен светка сигнализацията за изгоряла светлина понякога, когато натискам спирачката, обаче сме правили проверка в точно такава ситуация и всичко свети. А сега де?
Хлабава маса някъде, протъркани жици в снопа по трасето, хлабави букси. Из основи трябва да проследиш всичко и да го разръчкаш ;(
Ще гледам, но лошото е, че всичко свети идеално без проблеми, въпреки сигнализацията и трудно ще хвана къде е проблемът.
S_BANKOV написа:
Тая сигнализация не свети само за крушките на задния номер?
Не, свети и за габарити и стопове. При мен се засветява само при натискане на спирачката (стопа) и то не винаги.
днеска и аз минах по този път ама с колко зор да хвана точно от какво свети накрая установих че е от масата на левия стоп почистване прецизно и пак сме в играта
Шофирай разумно, на пътя не си сам. Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
При мен пък тази сутрин се случи същото на моето Mk2 - паля и лампичката за изгоряла крушка почна да ме дразни. Вече трети път го забелязвам и то все след силен дъжд. При това светва и без да натискам спирачка. Карам няколко километра - угасва. Слизам и пускам аварийките - задният ляв мигач свети, но чувствително по-слабо от десния, сигналната лампичка не свети?
При мен пък тази сутрин се случи същото на моето Mk2 - паля и лампичката за изгоряла крушка почна да ме дразни. Вече трети път го забелязвам и то все след силен дъжд. При това светва и без да натискам спирачка. Карам няколко километра - угасва. Слизам и пускам аварийките - задният ляв мигач свети, но чувствително по-слабо от десния, сигналната лампичка не свети?
сваляш почистваш клемата и пробваш най вероятно е от слаба маса при мен беше от това
Шофирай разумно, на пътя не си сам. Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар