Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

незнам 2 бутона на централната конзола на Bravo-то

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

незнам 2 бутона на централната конзола на Bravo-то

Здравейте..дано някои може да ми помогне.. имаме Фиат Браво с климатроник .. и за да се включи климатрника трябва да се натиснат 2 бутона..но защо точното двата и за какво служат всело едом поотделно..намират се точно под врътките за регулиране на въздуха..предварително благодаря..айде със здраве ))

този със снежинката включва компресорадругият е за да се спре притока на въздух отвънпо принцип аз рядко ползвам този за външния въздух
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

И аз рядко ползвам(смисъл че си е постоянно включен) този за външния въздух то в София външен "ВЪЗДУХ" е много силно казано а извънрадско да ти се лепне некои тир пред теб и жив загиваш без тва копче! а и съм забелязал че по-не се мъчи като върти само вътрешния въздух!
      Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
      Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

rustson написа:
        ...а и съм забелязал че по-не се мъчи като върти само вътрешния въздух!
        Това май иде да рече че поленовото филтърче ти е за смяна
        Brava 1.6 16v

Коментар

Хах.. а дали климатроника показва наистина тези градуси които показва на аналоговите врътки на климатроника

Коментар

coolboby написа:
            Хах.. а дали климатроника показва наистина тези градуси които показва на аналоговите врътки на климатроника
            Това е темп., която трябва да се достигне след вкл. на климатроника. Това е и разликата с климата. Като достигне тази темп. климатроника спира компресора или го включва на по-ниска степен. Докато при климатика компресора и работи на една степен, докато не го изключиш.
            FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

Working...
            X