Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бавни ел. стъкла на Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Махате гумените уплътнения между стъклото и вратата и чистите. При мен се движиха добре докато колата беше в гараж... а сега за два месеца от набития прахоляк скърцат на умряло и едва се движат.
    Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Моята седи в гараж!Смазал съм лятото механизмите.Съмнява ме, че кабелите правят проблем.
      Renault Modus 1.2 16v 2006
      Fiat Bravo 1.6 16v 1997 - EX

Коментар

Остави ги ти механизмите, под двете хоризонтални гуми да видиш каква гряс е само

Коментар

spark написа:
          Остави ги ти механизмите, под двете хоризонтални гуми да видиш каква гряс е само
          .М Да оправете си уплатненията на водачите и джамовете ще се оправят.
          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Добре, а защо стъклата са по-бавни като съм на контакт отколкото като е запалена колата.

Коментар

Щото мъчиш акумулатора яко.

Коментар

На пунтото го имам този проблем и се нервирах и наблъска яко силиконов спрей в уплътненията.Вярно литнаха ама стана мазало по джама Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 така че явно там е проблема.

Коментар

spark написа:
                  Щото мъчиш акумулатора яко.
                  Той е чисто нов...забравял съм CD-то цяла нощ включено и после пали, дори без да спре CD-то по време на запалването.Толкова ли е голяма консумацията на тия стъкла?

Коментар

Eми ти като запилиш отива към 14 волта, малко по-друго е
                    FIAT Bravo sx 1.6 16V '97
                    FIAT Punto sx 75 '94

Коментар

slav4o_vt написа:
                      Ясно колега, но се чудя дали цяла нощ да си забравя CD-то включено е по-малка консумация от вдигането на 2 стъкла

Коментар

uBaHoBB написа:
                        slav4o_vt написа:
                        Ясно колега, но се чудя дали цяла нощ да си забравя CD-то включено е по-малка консумация от вдигането на 2 стъкла
                        Има разлика,защото когато вдигаш стъклата само на контакт до стъклата идва напрежение 12 волта от акумулатора,а когато колата е запалена идва напрежение от генератора около 14 волта за това и се вдигат по-бързо.И тук говорим за моментно напрежение докато вдигаш стъклата.
                        Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Бавни ел. стъкла на Браво

И аз го имам същия проблем на Croma-91г. , от 2002г, т.е. вече 10г . но си викам само това да ми е проблема , предно дясно стъкло.Проблем ще ми е да се дялна в колата сутрин рано при -15-20гр. и да не запали , на това му викам аз проблем .
                          [size=11]Croma 2000IE CHT,1991г./154C3.046/Компютър в колата с 3 операционни с-ми: Dos6.22 / WIN98/WINXP-SP3/Дъно-Canyon 6LEBMS-T.Процесор Пентиум 1G/Hz,Хард диск30G/лаптопски , Видео карта 64М/B,Ram 768М/B, Bтори акумулатор и UPS. Принтер Canon PIXMA TS305 на батерии . Хладилник на 12В. Соларен панел 3А/h.

Коментар

ivailo rachev написа:
                            uBaHoBB написа:
                            slav4o_vt написа:
                            Има разлика,защото когато вдигаш стъклата само на контакт до стъклата идва напрежение 12 волта от акумулатора,а когато колата е запалена идва напрежение от генератора около 14 волта за това и се вдигат по-бързо.И тук говорим за моментно напрежение докато вдигаш стъклата.
                            Да, разбирам

Коментар

Re: Бавни ел. стъкла на Браво

ivka-1 написа:
                              И аз го имам същия проблем на Croma-91г. , от 2002г, т.е. вече 10г . но си викам само това да ми е проблема , предно дясно стъкло.Проблем ще ми е да се дялна в колата сутрин рано при -15-20гр. и да не запали , на това му викам аз проблем .
                              Колега, не съм казал, че е проблем, но е нещо, което ме дразни.Дразни ме и като седне някое приятелче в колата и каже "Абе, що толкова бавно ти се вдигат стъклата?" Затова пуснах тая тема - да видя дали друг има тоя проблем, да разбера дефект ли е и може ли да се отстрани.И все пак като си нямам работа по-нататък, ще разпилея корите на вратите и ще си поиграя с тия стъкла.И все пак и аз така викам - това да ми е проблема

Коментар

Working...
                              X