До колкото помня вътре имаше съпротивления 0805 или 1206 навързани последователно между степените.Не са много жиците. 3 или 4 да са.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вентилатора на парното самовключване. Браво.
Collapse
X
-
mr. Nikoi написа:До колкото помня вътре имаше съпротивления 0805 или 1206 навързани последователно между степените.Не са много жиците. 3 или 4 да са.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Мога да предложа още едно решение. При мен се наложи 2 пъти да го свалям - първият път се ограничих с чистене и леко огъване на пластинките. След 5-6 месеца се наложи повторно сваляне и този път реших да намеря по трайно решение. В случая сложих една шайба, която се поставя на оста вътре в самото ключе така, че да увеличи натиска на пластините върху платката с контактните петна. Трябва да се подбере шайба с малка големина - не повече от 1мм. До момента върши чудесна работа, не знам колко ще изкара. Моето мнение е, че проблемите възникват поради загуба на еластичността на пластините. Много добре разбирам, че шайбата ще доведе до допълнително огъване и с течение на времето драмата ще се повтори. Надявам се да не е скоро :DFiat Marea 1.8 16V ELX
Коментар
-
tedynaidenov написа:Мога да предложа още едно решение. При мен се наложи 2 пъти да го свалям - първият път се ограничих с чистене и леко огъване на пластинките. След 5-6 месеца се наложи повторно сваляне и този път реших да намеря по трайно решение. В случая сложих една шайба, която се поставя на оста вътре в самото ключе така, че да увеличи натиска на пластините върху платката с контактните петна. Трябва да се подбере шайба с малка големина - не повече от 1мм. До момента върши чудесна работа, не знам колко ще изкара. Моето мнение е, че проблемите възникват поради загуба на еластичността на пластините. Много добре разбирам, че шайбата ще доведе до допълнително огъване и с течение на времето драмата ще се повтори. Надявам се да не е скоро :DОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар