geshaaa написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стоп машинката
Collapse
X
-
>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
-
По принцип колата е от скоро в мен и гледам,че на едното кабелче към буксата на машинката което отива има свързано друго кабелче което си стърчи несвързано,предполагам че то е било свързано към някой плюс,но се е разкачило някакси. Мисля да му пусна продължение към някой плюс както каза,но не знам към кой,към бушоните става ли и ако да към кой точно да го свържа или към кое друго???
Коментар
-
Така,днес едно приятелче ми помогна с колата свързва нещо там,игра си, и накрая стоповете проработиха...,но сега като натисна спирачката ми свети една лампичка със стоп на нея и нарисувани 2 крушки червени(предполагам 4е е лампа за изгорели крушки) а си работят и двата стопа.Въпроса ми е има ли някъв проблем колата да си се кара така или е по-добре да си се възстанови оригиналния начин,сега мисля 4е е прескочен бушона,
Коментар
-
Мдаааа най хубава нула има на контакния ключ(на металното дето влиза ключа)Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар