Здравейте, не ми светят стоповете,а крушките и бушоните са ок,та мисля 4е е от тази стоп машинка. Разгледах я и освен двете жички кои влизат в нея има и една оранжева,която стърчи несвързана.Някой има ли идея тази оранжевата къде се свързва,защото мисля че от нея идва проблема.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стоп машинката
Collapse
X
-
Re: Стоп машинката
geshaaa написа:Здравейте, не ми светят стоповете,а крушките и бушоните са ок,та мисля 4е е от тази стоп машинка. Разгледах я и освен двете жички кои влизат в нея има и една оранжева,която стърчи несвързана.Някой има ли идея тази оранжевата къде се свързва,защото мисля че от нея идва проблема.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
-
Re: Стоп машинката
Fiat_Punto11 написа:geshaaa написа:Здравейте, не ми светят стоповете,а крушките и бушоните са ок,та мисля 4е е от тази стоп машинка. Разгледах я и освен двете жички кои влизат в нея има и една оранжева,която стърчи несвързана.Някой има ли идея тази оранжевата къде се свързва,защото мисля че от нея идва проблема.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
geshaaa написа:сори,на пунто 1.2 1995г>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Бушони, контактен ключ, има ли маса на стоповете, крушките здрави ли са. Отива ли захранване (+12 В) на стоп-машинката ? Отива ли това захранване до буксите на стоповете ?Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
А видяли идва ли ПЛЮС до стоп машинката , когато е на контакт колата ... Едната обувка дето си извадил трябва да има плюс когато е на контакт , хвани корпус за минус и някаде и мери ... На едната тряа ти покаже 12 V Може данети идва плюс ...>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
От схемата се вижда че са 2 №20 минава и през ЧЕКА Като ги укъсиш дали светва стопабуксата на стопа добре ли е леглата на крушките почисти като натиснеш стопа да не светят и мигачите и обратно Може и ламарината да се е изкривила и като натискаш педала на те прави контакт машинката се настройва колко да излиза .http://web.telecom.cz/rozsini/puntoMk1/schema1.gif
Коментар
-
geshaaa написа:утре ще ги тествам и тия работи>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:geshaaa написа:утре ще ги тествам и тия работи
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар