като няма да се дават много пари що не погледнеш и това:http://www.aval-bg.com/car-audio/alpine/subuferiЕ или S сериите ще се впишат в бюджета. Как всирят нямам идея. По спомени на тях обаче им трябва малко по-голяма кутия.иначе обема се смята много лесно, още в ...... незнам си кой клас се учи ШхВхД и обръщаш в кубични метри.....в повечето програми за кутии обръщането от м3 в литри става автоматично
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каква бас каса
Collapse
X
-
Valiosport написа:Колега това не е ли много слабичко да не хвръкне магнита да ме удари по челото като осила :P Обясни ми моляте по подробно как става това обръщане че не съм наясно мерсиФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
rudiem написа:batproho написа:Именно ще дрънка а няма да свири, понеже си е чиста пластмаса а не хартия/картон или алуминии самата мембрана . За втора употреба че си е риск вярно е, но все пак зависи от къде и и от кого се купува.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Днес поръчах говорителя и утре е при мен ще го взема евентуално вечерта след работа защото нямам възможност по рано Говорителя е Pioneer TS-W304R 300W RMS 4 ома. Днес направих измервания на шкафчето и то е с размери 50 ширина, 50 дължина и 46 височина, как мислите няма ли да е голям обема защото този говорител го дават в 39 литра затворен обем или 42,5 литра отворенТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Бас касата е сглобена 42,5 литра отворен обем с порт 76 милиметра всичко както си го дават по книжка Сега съм го вързал на единия канал на усилватела и съм намалил нивото на половината за да се разработи и после ще се пържи яко в cliping :P Сега ми трябват хувави колонки за предна и задна линия, някакви идеиТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Дай примерен бюджет за дадем насоки .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Предстои да правя втора каса със същия бас, обаче нямам дъски този път и не знам нито откъде да купа нито как върват евентуално от някой дърводелец ли трябва да се купят някой ако знае да казва Втория въпрос е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ли ми трябва кондензатор за този усилвател който е 4x90 или 2x180 бушоните са 2x20 ампера, и ако трябва кондензатор колко фарада евентуалноТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Valiosport написа:Колеги някой може ли да каже дали 8 квадрата кабели са достатъчни за това стъпало Бушоните са 2x20 ампера, ама в интернет гледам че го дават с 2x25Колеги предложете някакви хубави колонки за отпред за в таблото 4"x6" и едни 10 см. за отзад, мисля да свържа и две в предните врати и две елипси на кората, ако ги свържа паралелно дали може да стане нещо на CD-тоleave something of the happiness you bring
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар