По-добре си я направи щом искаш да изкърти багажника....Иначе в магазина ,в който работа има един Пайнер 12-ка ,туба...Добър е...Към 300 вата е...289лв. струва...
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Дай малко повече подробности за това, което искаш да направиш(купиш). Колко пари си готов да дадеш? Има ли значение колко ще е голям бокс-а? Имаш ли усилвател или трябва да е активен бокс-а? Те такива въпроси изникват на първо време. Насочи ни малко повече за да може по-лесно да ти се помогне, а не да стане тема 5 страници кое, как защо да се вземе или не. Поздрави.
Дай малко повече подробности за това, което искаш да направиш(купиш). Колко пари си готов да дадеш? Има ли значение колко ще е голям бокс-а? Имаш ли усилвател или трябва да е активен бокс-а? Те такива въпроси изникват на първо време. Насочи ни малко повече за да може по-лесно да ти се помогне, а не да стане тема 5 страници кое, как защо да се вземе или не. Поздрави.
Имам усилвател Маgnat Gladiator 4x90W или 2x180 RMS на бридж, като големина няма значение колко ще е, в момента съм с 40 вата български говорител добре се представя в касата ама е слабичко Като цена е добре да не надвишава 150 лева ...
http://electron.bg/alpine-swe1243e-p...z_es_300d/За парите, които си посочил според мен това са вариянтите. Не ангажирам никой с мнението си. Говорителите си имат ТС параметри дадени от производителя, които са много добра отправна точка за направа на добра кутия.
За тези пари или си търси нещо втора употреба или примерно Hertz ES 300D ако ще ползваш двоен бридж, макар че това 2Х4 Ом. не е много за предпочитане.Pioneer (за говорители конкретно) и Megavox просто ги забрави.
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Е че какво им е на Pioneer няма ли да дрънка :D Втора употреба няма да зема никога, че не ми се занимава после да сменям мустаци и да пренавивам
Именно ще дрънка а няма да свири, понеже си е чиста пластмаса а не хартия/картон или алуминии самата мембрана . За втора употреба че си е риск вярно е, но все пак зависи от къде и и от кого се купува.
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Абе не отписвайте толкова лесно Пайнера...Да кажеш ,че не струват си е малко смешно...Виж средните им класове не са кой знае какво ,ама високите класове са си доста добри...В магазина идва демо кар на Пайнер и работата беше сериозна...Ама и парата си беше сериозна...Валка ,ето това е доста добър вариант...Директно си а слагаш на усилвателя и си готов...http://www.technopolis.bg/b2c/detail...i-JBL-CS-1204B
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Високите серии да, ама там става въпрос за над 600лв. за 150лв. какви високи класове говорим...п.с. в специализираните форуми излизат чудесни предложения на DLS, Hertz, Helix, Ground Zero. Може да се огледаш и там.
Високите серии да, ама там става въпрос за над 600лв. за 150лв. какви високи класове говорим...п.с. в специализираните форуми излизат чудесни предложения на DLS, Hertz, Helix, Ground Zero. Може да се огледаш и там.
Не ми се взима насляпо и после да си блъскам главата ... Ти ми говориш за някакво супер качество на звука което аз не мога да го уловя от бръмченето и тропането и прекъсването на диска по дупките Мерси все пак 600 лева да ги имам не е проблем да ги извадя за музика, ама това както и да го погледна са 3 заплати просто не ми е по силите колега
Именно ще дрънка а няма да свири, понеже си е чиста пластмаса а не хартия/картон или алуминии самата мембрана . За втора употреба че си е риск вярно е, но все пак зависи от къде и и от кого се купува.
Те почти всички нискочестотни говорители за автомобили за пластмасови. Херц ЕС 300 също е такъв. Преди време се намираха нови от серията Диеци - те бяха с хартени мембрани, но сега вече не се произвеждат.Колкото до въпроса, за който е създадена темата мисля, че при избор между Пайнер и Мегавокс, Пайнера е по-добрия вариянт.Относно това, на един говорител с две намотки, да му се подава сигнал и на двете, от различни канали на един усливател, ще си спестя коментара. Преди време в една друга тема, точно по тоя въпрос, се беше разразил доста обширен спор.
Коментар