Колеги пред дилема съм каква бас каса да си купа Искам нещо силно, направо да изкърти багажника :P Някой ако помогне ще съм благодарен :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каква бас каса
Collapse
X
-
По-добре си я направи щом искаш да изкърти багажника....Иначе в магазина ,в който работа има един Пайнер 12-ка ,туба...Добър е...Към 300 вата е...289лв. струва...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
-
Дай малко повече подробности за това, което искаш да направиш(купиш). Колко пари си готов да дадеш? Има ли значение колко ще е голям бокс-а? Имаш ли усилвател или трябва да е активен бокс-а? Те такива въпроси изникват на първо време. Насочи ни малко повече за да може по-лесно да ти се помогне, а не да стане тема 5 страници кое, как защо да се вземе или не. Поздрави.Fiat Bravo 11'97
1.4 12V A/C
Коментар
-
rudiem написа:Дай малко повече подробности за това, което искаш да направиш(купиш). Колко пари си готов да дадеш? Има ли значение колко ще е голям бокс-а? Имаш ли усилвател или трябва да е активен бокс-а? Те такива въпроси изникват на първо време. Насочи ни малко повече за да може по-лесно да ти се помогне, а не да стане тема 5 страници кое, как защо да се вземе или не. Поздрави.Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
http://electron.bg/alpine-swe1243e-p...z_es_300d/За парите, които си посочил според мен това са вариянтите. Не ангажирам никой с мнението си. Говорителите си имат ТС параметри дадени от производителя, които са много добра отправна точка за направа на добра кутия.Fiat Bravo 11'97
1.4 12V A/C
Коментар
-
За тези пари или си търси нещо втора употреба или примерно Hertz ES 300D ако ще ползваш двоен бридж, макар че това 2Х4 Ом. не е много за предпочитане.Pioneer (за говорители конкретно) и Megavox просто ги забрави.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Valiosport написа:Е че какво им е на Pioneer няма ли да дрънка :D Втора употреба няма да зема никога, че не ми се занимава после да сменям мустаци и да пренавивамAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Абе не отписвайте толкова лесно Пайнера...Да кажеш ,че не струват си е малко смешно...Виж средните им класове не са кой знае какво ,ама високите класове са си доста добри...В магазина идва демо кар на Пайнер и работата беше сериозна...Ама и парата си беше сериозна...Валка ,ето това е доста добър вариант...Директно си а слагаш на усилвателя и си готов...http://www.technopolis.bg/b2c/detail...i-JBL-CS-1204BFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Високите серии да, ама там става въпрос за над 600лв. за 150лв. какви високи класове говорим...п.с. в специализираните форуми излизат чудесни предложения на DLS, Hertz, Helix, Ground Zero. Може да се огледаш и там.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
batproho написа:Високите серии да, ама там става въпрос за над 600лв. за 150лв. какви високи класове говорим...п.с. в специализираните форуми излизат чудесни предложения на DLS, Hertz, Helix, Ground Zero. Може да се огледаш и там.Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
batproho написа:Именно ще дрънка а няма да свири, понеже си е чиста пластмаса а не хартия/картон или алуминии самата мембрана . За втора употреба че си е риск вярно е, но все пак зависи от къде и и от кого се купува.Fiat Bravo 11'97
1.4 12V A/C
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар