значи какъв е проблема ми работят когато си искат пускам ляв мигач тръгва за 1- 2 сек и спира да работи после пак тръгва и т.н. това се случва и с десния зелените стрелки на таблото и те по същия начин излизам отвън колата мигачите не светят или присветват за 1-2 сек пускам аварийните и там същата работа тръгват да работят 4-те за правят 1-2 премигвания и пак спират.Та какъв е проблема?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с мигачите
Collapse
X
-
benzol написа:ogi28b написа:Махаш долната кора на волана от три винтчета и две щипки, които я държат за горната кора откъм таблото. Поглеждаш отдолу волана и ще видиш едно синьо реленце. То е.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:benzol написа:ogi28b написа:Махаш долната кора на волана от три винтчета и две щипки, които я държат за горната кора откъм таблото. Поглеждаш отдолу волана и ще видиш едно синьо реленце. То е.
Коментар
-
benzol написа:колеги вчера забелязах че този проблем ми го прави само когато вали или е много влажно времето,снощи пак ми го направи вчера в Пловдив цял ден валя днеска беше добре времето и нито 1 път не е правило този проблем, да не би някъде да ми окъсява?>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:benzol написа:колеги вчера забелязах че този проблем ми го прави само когато вали или е много влажно времето,снощи пак ми го направи вчера в Пловдив цял ден валя днеска беше добре времето и нито 1 път не е правило този проблем, да не би някъде да ми окъсява?
Коментар
-
Няма друго реле , има едно РЕЛЕ ! То е за мигачите и за аварините , намира се под кората на волана ... Кво ти пречи да свалиш кората и да го погледнеш а?Почисти му крачетата тва нва ау ... поразгледаи го па белкем трагне .Сяка крушка си мига за нея , но попринцип като падне товара (изгори една почва да мига по барзо) ... Разгледай го нищо не ти струва няма да те охапи свали кората ...>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
benzol написа:....... само да спомена че задните ми мигачи стопове и задната светлина са запотени и има конденс да не би да е от там проблема да влиза вода и да става късо?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар