Направих диагностика на Бравото с FES. Като съм прочел ABS и ECU. Доста трудно намерих буксата за диагностика на ECU-то. Тя се намира върху стартера в едно пластмасово капаче. А буксата на ABS-a e закачена за кутията с предпазители, която е до лявото бомбе (шофьорското място). И двата куплунга при мен са с два проводника т.е. К-линия и GND. Масата съответно и при двете е по средата (черно кабелче). Не съм правил снимки на местата където се намират буксите, че бях се омазал доста, но ще направя и ще кача.Резултатите, които даде диагностиката (не знам коко са верни и колко може да им се вярва) са:Надявам се, че грешките говорят нещо на някого. На мен малко ми е "тъмна Индия" кое какво означава.Искам само да отбележа, че диагностиката на ECU-то е под simulation mode т.к. за нормален режим се изисква платена версия на програмата. Не знам дали това има някакво значение. При диагностиката колата беше само на контакт, не съм я палил защото се притеснявах, че въздушните кабели, които бях закачил може да се разкачат от буксата пък и бях сам и лаптопа стоеше върху акумулатора.
![Smile](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_smile.gif)
Коментар