Когато запаля колата ми излиза този надпис на дисплея " Error Ch " . Примигва за 5-6 секунди и изчезва ,пак се появява след минута и така. Колата беше на диагностика ,(уж) изчистиха грешки... Какво означава това? Марея 1,9 ТД, 75 коня.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Error Ch" на дисплея
Collapse
X
-
Re: "Error Ch" на дисплея
baran написа:Когато запаля колата ми излиза този надпис на дисплея " Error Ch " . Примигва за 5-6 секунди и изчезва ,пак се появява след минута и така. Колата беше на диагностика ,(уж) изчистиха грешки... Какво означава това? Марея 1,9 ТД, 75 коня.
-
baran написа:Когато се появи надписът натиснах бутона за външна температура ,но "Error Cli" си остана . Когато изчезне обаче и пак натисна бутона ми показва температурата.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Според мен имаш проблеми с врътката, която контролира скоростта на вентилатора. Като направиш "процедурата", просто я раздвижваш, защото "тя" го налага и ако има натрупани боклуци по контактните пластини - те се разместват и за известно време не правят проблеми, докато не се натрупат пак. Ако ти се отвори възможност за разглабяне - почисти я и може би ще отстраниш проблема. А може и да е друг, само предполагам, че е това.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар