Здравейте,имам следното питане ако някой може да помогне,било то от неговата кола просто да погледне и да каже - благодаря предварително.Става въпрос за ЕУ (Електроусилвателят) на Фиат Пунто (18 1,2 2001г.От буксана на ЕУ излизат 6 кабела:2 дебели- Бял / червен - захранване през бушон 60А- Черен - захранване от +клема на акумулатора4 по - тънкирозов/бялрозов/червенлилав/черенсинЗнае ли някой къде окончават тези 4 тънки кабела?По схема ги дават първите два от четирите - в "модул централна електроника" , а вторите два в "разпределително табло" - но превода може и да не е съвсем точен. Къде се намират тези два модула?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Електрусилвател - въпрос
Collapse
X
-
кола
Не се работи так в този случай Ако не работи 1 мериш датчика в Омове -ако работи добре2 после вадиш мотора- ако е повреден оправя се ако работи добре.3 преглежда електрониката -това където влизат буксите А като начало може да се направи диагностика ще се добие по ясна представа за проблема -да се локализирадали няма захранване или друго. Иначе ако има схема е друго но е кът.
-
Мерси за съвета,но тук положението е малко по-различно Да кажем просто, че до сега си мислех , че няма ЕУ в колата,а то просто се оказа, че го има , но са му доволно добре изрязани кабелите,свален е и бутона СИТИ .Та в този ред на мисли пак оставаме на първият въпрос,отговорите разбира се ще ми послужат да възстановя липсващата инсталация
Коментар
-
кола
Може да вземеш да копираш схемата там е има и по цветове Нещо такова http://documentbuzz.com/wp-content/u...-Diagram.pngа моторчето и електониката останали ли са .
Коментар
-
Има си го и него и компютърчето, датчика си е вътре ...но четирите кабела и двата дебели са прерязани.Благодарско за схемата, какво са 10 и 11 от тази схема която ми даваш?Има ли как да е малко по-голяма?Всъщност сега като се загледах повече в нея ми се струва , че е малко по-различна от тази ,която аз имам, а и цветово кабелите не са така както са при мен.
Коментар
-
http://www.filecrop.com/20120324/ind...325/index.htmlколега изтегли си менуалите от горните два линканадявам се да се оправишза жалост не съм на моя компютър и не мога да ко изпринтя като пдфнадявам се да ти помогне
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар