какво мислите за тези усилватели и дали ще захранват добре тази туба която е на снимкитеhttp://imageshack.us/photo/my-images...600.jpg/или да взема Тъндър бас туба с вграден усилвателhttp://www.thunder.bg/product_info.p...roducts_id=251 снимката е илюстрация този не знам дали има вграден усилвател и се продава за 80лв а горе посочените по 40 лв бройката за тъндъра го дават 400вата 12" говорител и за другата туба същите характеристики нищо повечеИ дали тези усилватели могат да се свържат към оригиналния касетофон АД185Н
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Усилвател и Буфер
Collapse
X
-
benzol написа:няма ли кой да се изкаже по въпроса?>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
на техномаркет има комплект туба с усилвател(blaupunkt) и комплект кабели за 199лв...Не знам защо се заглеждате по тия тъндъри мундъри и боклуци...И да става за твоя касетофон.Само да се намери кои да ти направи преобразувателя да пусне сигнал на чинчовете на усилвателя(ако няма високоволтов вход стъпалото)FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
galinchooo написа:на техномаркет има комплект туба с усилвател(blaupunkt) и комплект кабели за 199лв...Не знам защо се заглеждате по тия тъндъри мундъри и боклуци...И да става за твоя касетофон.Само да се намери кои да ти направи преобразувателя да пусне сигнал на чинчовете на усилвателя(ако няма високоволтов вход стъпалото)
Коментар
-
benzol написа:galinchooo написа:на техномаркет има комплект туба с усилвател(blaupunkt) и комплект кабели за 199лв...Не знам защо се заглеждате по тия тъндъри мундъри и боклуци...И да става за твоя касетофон.Само да се намери кои да ти направи преобразувателя да пусне сигнал на чинчовете на усилвателя(ако няма високоволтов вход стъпалото)
Коментар
-
benzol написа:galinchooo написа:на техномаркет има комплект туба с усилвател(blaupunkt) и комплект кабели за 199лв...Не знам защо се заглеждате по тия тъндъри мундъри и боклуци...И да става за твоя касетофон.Само да се намери кои да ти направи преобразувателя да пусне сигнал на чинчовете на усилвателя(ако няма високоволтов вход стъпалото)FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
benzol написа:колега точно тях крачета ги нямам или поне не са изведени от касетофона преди да се прибера го изкарах да видя имам само за контрол от волана и ЦД чеинджър,и друго да попитам за другите усилватели нищо не казахте?FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
benzol написа:колега точно тях крачета ги нямам или поне не са изведени от касетофона преди да се прибера го изкарах да видя имам само за контрол от волана и ЦД чеинджър,и друго да попитам за другите усилватели нищо не казахте?Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Последно обяснявам и приключвам че явно някой не слуша в час.Касетофоните клас AD185 на фиат,повечето модели на ауди и фоклсваген и старите блаупункт,изходите за чинч са на тея пинове които съм ги дал на снимката по горе.Ползва се този преходник,които от пинове излиза на чинч.Сигнала е изход за стъпало директен без преубразуватели...FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
galinchooo написа:Последно обяснявам и приключвам че явно някой не слуша в час.Касетофоните клас AD185 на фиат,повечето модели на ауди и фоклсваген и старите блаупункт,изходите за чинч са на тея пинове които съм ги дал на снимката по горе.Ползва се този преходник,които от пинове излиза на чинч.Сигнала е изход за стъпало директен без преубразуватели...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар