emzo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проверка на акумулатор
Collapse
X
-
Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
-
Значи презареждането е в сферата на научната фантастика. Чудесно! Браво! Защо тогава да спираме заряда на 14. Давайте без регулатор. Без проблем и 20V ще докараш на оловен акумулатор, след което ако си на близо ще бъдеш облян с киселина. След преминаването на границата от 2.7V на клетка започва кипенето и отделянето на опасния газ водород. Започва загряване на целият акумулатор, което води до деформации. Протичат необратими процеси. В цялата игра участва и един термин вътрешно съпротивление на акумулатора. Затова като му спреш зарядния ток, напрежението се връща. И т.н. Но нищо де, мислете си че кипенето е полезен процес. Дори като карате му отваряйте тапите Аз предпочитам да съм в сферата на научната фантастика, защото досега съм разчитал на нея - ДЕБЕЛИТЕ КНИГИ!Нищо лично към никой. Дано Емо си реши проблема. Поздрави на всички!Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Е той Емо си е решил май вече кардинално проблема, с закупуването на нов акумулатор .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Danchojn написа:Значи презареждането е в сферата на научната фантастика. Чудесно! Браво! Защо тогава да спираме заряда на 14. Давайте без регулатор. Без проблем и 20V ще докараш на оловен акумулатор, след което ако си на близо ще бъдеш облян с киселина. След преминаването на границата от 2.7V на клетка започва кипенето и отделянето на опасния газ водород. Започва загряване на целият акумулатор, което води до деформации. Протичат необратими процеси. В цялата игра участва и един термин вътрешно съпротивление на акумулатора. Затова като му спреш зарядния ток, напрежението се връща. И т.н. Но нищо де, мислете си че кипенето е полезен процес. Дори като карате му отваряйте тапите Аз предпочитам да съм в сферата на научната фантастика, защото досега съм разчитал на нея - ДЕБЕЛИТЕ КНИГИ!Нищо лично към никой. Дано Емо си реши проблема. Поздрави на всички!Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар