искам ,да попитам,значи имам място за задни говорители а не виждам кабели да могат да се свържат.и в настройките на оригиналното радио не виждам да има регулиране на задните говорители.радиото е балапункт да попитам при вас така ли е и дали мога да си прекарам кабели и да си сменя касетофона.предварително ви благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
липсват задни колони и кабели за пунто 1.2 8v
Collapse
X
-
Моето също нямаше, но могат да се прекарат кабели и да му се сложат високоговорители Само трябва да се съобразиш с мощността, за да е по-качествен звука (да не са прекалено мощни или прекалено слаби)Аз съм с оригиналния за модела CD Player Blaupunkt и има настройки на баланса - предни, задни, ляво и дясно.
-
колега сори за бавния отговор по темата ама не съм ти видял темата ето ти ЛИНК към темата на друг колега минал по този път и аз нямах нито колони нито кабели пък даже и касетофона беше само дву канален (само за 2 колони)Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
todorshalev написа:колега сори за бавния отговор по темата ама не съм ти видял темата ето ти ЛИНК към темата на друг колега минал по този път и аз нямах нито колони нито кабели пък даже и касетофона беше само дву канален (само за 2 колони)
Коментар
-
Painfall написа:todorshalev написа:колега сори за бавния отговор по темата ама не съм ти видял темата ето ти ЛИНК към темата на друг колега минал по този път и аз нямах нито колони нито кабели пък даже и касетофона беше само дву канален (само за 2 колони)Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар