Здравейте, колеги!От съвсем скоро съм собственик на Брава 1.4Преди да я купя не съм си търсил точно такъв модел, просто тази ми хареса много и я взех! Чух какви ли не критики към мотора, и колата като цяло, но каквото и да говорят колата ме плени от всякъде и вече не ми се слиза от нея
За съжаление обаче, преди 2 дена започна да придърпва и не след дълго заработи на 3 цилиндъра!(’
’)Отворих капака на тъмно и установих че не прескачат искри от кабелите на свещите, по-лошото е че видях как в бубината е някаква дискотека! От нея прескачаше искра към двигателя!Смених свещите(едвам ги развих) но проблема си остана, констатирах че бубината е сдала багажа! Защото не подаваше ток на 3-ти цилиндър!Някой от вас може ли да ми каже, понеже съм много скаран с електротехниката, това нещо подлежи ли на ремонт и ако не, скъпо ли е като резервна част! Свалих го и ми се струва че корпуса му там където предаваше искра на двигателя е леко нарушен!Ако се продава втора употреба къде да потърся? Споделете и от кои кабели сте доволни че и те са за смяна!Благодаря ви предварително

Коментар