Може ли някой да ми помогне с някакъв файл, който обяснява коя лампичка за какво е? Днес ми премигна една лампичка, мисля, че е нещо за спирачките, след като отворих казанчето със спирачна течност и проверих течността, всичко си беше наред, течност си има. Преди 7-8 месеца сменях маркучи на спирачките, накладките са ми супер. След като запалих натискайки спирачката 3-4 пъти особенно като задържа педала премигваше и след това спря. Ето така изглеждаше горе долу лампична, не съм сигурен дали е за това за което си мисля. Моля някой да помогне.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво значение имат лапичките по таблото на пунто мк1???
Collapse
X
-
Благодаря ти колега, сега като ми казваш това, се сетих, че наскоро забелязах, че като натискам понякога спирачките и ми светва леко една малка лампичка на копчето за стоповете за мъгла на средната конзола. Утре ще отворя стоповете. А и в този ред на мисли се сетих, че от скоро забелязах, че десният стоп за мъгла не ми свети, аз понякога ги пускам за профилактика да видя просто дали светят и съм забравил да сменя крушката. Благодаря за бързият отговор, помогна ми да се сетя неща, за които бях забравилМъжът откри ЖЕНАТА и създаде СЕКСА.
Жената откри СЕКСА и създаде ГЛАВОБОЛИЕТО.
Мъжът откри ПАЗАРА и създаде ПАРИТЕ.
Жената откри ПАРИТЕ И Е*А МАЙКАТА НА ВСИЧКО!!!
Коментар
-
Mitaka_87 написа:Благодаря ти колега, сега като ми казваш това, се сетих, че наскоро забелязах, че като натискам понякога спирачките и ми светва леко една малка лампичка на копчето за стоповете за мъгла на средната конзола. Утре ще отворя стоповете. А и в този ред на мисли се сетих, че от скоро забелязах, че десният стоп за мъгла не ми свети, аз понякога ги пускам за профилактика да видя просто дали светят и съм забравил да сменя крушката. Благодаря за бързият отговор, помогна ми да се сетя неща, за които бях забравил
Коментар
-
Задни десни светлини светят като дискотека и да си призная, не съм много вещ в жичкаджийството! Вчера си смених една изгоряла крушка и не забелязжах на пръв поглед някакъв проблем. Къде и какво да погледна, за да оправя проблема? Благодаря предварително!!!Мъжът откри ЖЕНАТА и създаде СЕКСА.
Коментар
-
Mitaka_87 написа:Задни десни светлини светят като дискотека и да си призная, не съм много вещ в жичкаджийството! Вчера си смених една изгоряла крушка и не забелязжах на пръв поглед някакъв проблем. Къде и какво да погледна, за да оправя проблема? Благодаря предварително!!!>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Проблема не беше в гайки, и затягането им. Играх си един цял ден да разглобявам стопове, да проследявам кабели, бушони и какво ли още не....питах във форума как мога да разбера дали имам оттечка или някав съвет, какво да погледна.....чакаххх чакахххх и нокой не отговори. След като не успях да намеря проблема сам, макар, че накрая на деня като се стъмни вече, видях и си помислих, че може да е от това, но бях твърде изнервен и ми беше писнало и затова я закарах на майстор. Можех и сам да се справя, но.....ми писнаМъжът откри ЖЕНАТА и създаде СЕКСА.
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:КАзах ти от какво е ама не ЧЕТЕШ ... Буксата ти прави ХЛАБАВА връзка с стопа ...Мъжът откри ЖЕНАТА и създаде СЕКСА.
Коментар
-
Запомнете,че когато има дискотека на стопа,всичко е от слаба маса/мръсен куплунг или слаб контакт на буксата/,примигването на другите лампи се получава защото всяка крушка краде масата на другата/целия стоп е с обща маса/Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Re: фиат пунто
miroslav.hristov написа:Здравейте имам фиат пунто е една лапичка на таблото тоно над тази, за акумулатора свети и колата не иска да пали. може ли някой да ми каже какво значи това и към какъв майстор да се насоча? Благодаря>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар