Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как да излъжа проверката за изгоряла крушка на Пунтото?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    S_BANKOV написа:
    А сигурен ли си че междувременно не е изгоряла някоя крушка? - Примерно тези на номера отзад.Възможно е поради промяната в товара.
    тя мисля че не е вързана към проверката щото съм седял месец без крушка и не светеше а като изгоря на Габарита отзад от дясно светна
    Шофирай разумно, на пътя не си сам.
    Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
    Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
    Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

    Коментар


      #17
      Painfall написа:
      Днес купих от т.нар крушки с canbus шина, която корегира грешките и пак не става...остават вариантите да остане да си свети така грешката или да се сложи някакъв товар?
      Ако си сигурен, че всички крушки са ти нормални, демек колкото вата пише в книгата, толкова да са сложени, то смени канбъс габаритите. Има някой, които просто не работят за каквито ги продават. Все пак са китайчета :DПробвай пак с оригиналните крушки да видиш, че всичко ще си загасне и ако загасне директно сменяй тия диоди, които са ти дали с други такива.
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

      Коментар


        #18
        Става , става . Тази седмица ги сложих и си работят перфектно . Още първата вечер едната ми направи проблем ( разпои се от цокъла ) и веднага ми излезна индикацията за изгорял габарит . На другия ден я оправих ( сваляне и запояване с повечко тинол ) и не е мръднала - светят перфектно и нямам индикация за исгорял габарит . 20 светодиода + втори режим ( флаш ефект ) - наложи се да сменя цокала ( моите са с цокъл като на снимката - тук вече е сменен и е точно преди да я монтирам ) .
        Прикачени файлове
        Lancia Lybra 2.4JTD 150k.c Intensa (2003 г.)

        Коментар

        Working...
        X