здравейте как може да не свети постоянно лампата на аербегаБлагодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свети аербег
Collapse
X
-
nedialk00
браво 99 дизел е колата, ама проблема на 90% е ясен - наводнена централа от протеклото радиаторче на парното
Коментар
-
Ще се възползвам от темата на колегата :D Надявам се да няма нищо против. Някой сменял ли е патроните на еърбега, защото на жабката имам стикер на който пише че са годни до 2007 ... а сега е вече 1012 г. ? Някакво инфо ако може, каква е процедурата и ориентировъчна цена ? Колата е Marea TD100 HLX с два еърбега.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
кола
Тази табелка е сложена от фирмата производител като гаранция та ако не що стане не сработи и е минала годината да не може да съдиш фирмата производител . А иначе пиропатрона си работи само да не е ръждясал или удрян и повече време. България вече почват да ги правят Еърбезите за западните коли .
Коментар
-
лампата може да свети от много неща.при мен всичко беше ок,но започна да свети.аз чистя грешката и след 2-3 дни същата работа.грешката е 08 за лоша връзка.всички букси,вкл. и централата са пръскани с контактен спрей но ефект няма.забелязах че буксите са малко хлабави и съм решил по-нататък да срежа буксите и да запоя кабелите
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Ще се възползвам от темата на колегата :D Надявам се да няма нищо против. Някой сменял ли е патроните на еърбега, защото на жабката имам стикер на който пише че са годни до 2007 ... а сега е вече 1012 г. ? Някакво инфо ако може, каква е процедурата и ориентировъчна цена ? Колата е Marea TD100 HLX с два еърбега.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар