Здравеите колеги получи се следния проблем като покарам фиАта и загре и го загася при повторно запалване акумУлатора не завърта при замервана при работешт двигател ми показва 17в.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с Фиат Брава 16 16v 17в измерени на акумулатора
Collapse
X
-
Re: проблем с фият брава 16 16v 17в измерени на акумолатора
i4kata написа:Здравеите колеги получи се следния проблем като покарам фията и загре и го загася при повторно запалване акумолатора не завърта при замервана при работешт двигател ми показва 17в.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:i4kata написа:Здравеите колеги получи се следния проблем като покарам фията и загре и го загася при повторно запалване акумолатора не завърта при замервана при работешт двигател ми показва 17в.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
i4kata написа:Здравеите колеги получи се следния проблем като покарам фията и загре и го загася при повторно запалване акумолатора не завърта при замервана при работешт двигател ми показва 17в.
Коментар
-
Ухаа представям си как ти светят фаровете ако наистина дава 17 волта. Сигурно сменяш фарове през седмица.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар