Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

От къде се точно се взема сигнал за оборотомера на 1.1 Punto

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Туко що направих цялата процедура ... И стана !!!! 23 пин син кабел няма грешка колата ми е 94та 1.1 пунто S .Пожелавам успех на всички останали които ще правят същата процедура ! :D

Коментар

nik4o91 написа:
      Туко що направих цялата процедура ... И стана !!!! 23 пин син кабел няма грешка колата ми е 94та 1.1 пунто S .Пожелавам успех на всички останали които ще правят същата процедура ! :D
      При мен не стана ! колата е 96 5 врати S , ползвам сигнала на нисковоловата част от бобините с 2 диода ... (пак става ) но от 23 пин нищо не ми искара стрелката не помръдна ...
      >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

При мен може би не тръгва защотото съм с по стар софтуер на ECUто , понеже ми е премахнат емобилаизера ...
        >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Fiat_Punto11 написа:
          При мен може би не тръгва защотото съм с по стар софтуер на ECUто , понеже ми е премахнат емобилаизера ...
          При мен НЕ СЕ Е ПОЛУЧИЛО , понеже компа ми не дава маса на пин 23 към краче 7 на главното реле . И релето ми взема постоянна маса от корпуса за да мога да я карам .... Това е проблема при мен КАЗАХА МИ че компа ми бил развален преди години ... На един колега се получи тоя проблем като под напрежение на акомулатора е искарал буксата на ЕЦУТо. И той като мен си кара колата с постояна маса от корпуса на краче 7 на РЕЛЕТО , иначе няма палене ...

Коментар

Working...
          X