Здравейте колеги.Имам проблем с показанията на температурата на таблото. Показва с около 20 градуса по малко или се случва да пада показанието почти до нула когато я карам по продължително заковава на 90.Първото което направих е да сменя термостата оказа се, че не е проблема от него ходих на диагностика няма грешки и при диагностиката установих тази разлика от около 20 градуса. Свалях таблото презапоих го цялото пръсках всички контакти с контактен спрей но проблема си остана. колата е тази от подписа.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Грешни показания на температурата
Collapse
X
-
Колега, вземи един потенциометър около 470 Ом, и вържи уреда на таблото през него. Провери дали ще се показва температура според таблицата която ти е постнал колегата - задаваш съпротивление с потенциометъра и сравняваш при това съпротивление, дали уреда отчита каквото пише в таблицата. Не е изключено в самия уред да е проблема.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
http://bravo-guide.co.uk/fix-a-bravo.htmтЪрси в раздел - jumping temperatureдано ти помогне! Имам сЪщия проблем, искам от време да го оправя но не сам намерил време , сЪщо помага и потчукване врху таблото.
Коментар
-
Имах такъв проблем и при мен се оказа закъсан кабел малко след кабелната обувка на датчика (при мен са 2 датчика, но това е без значение)Dido_Lyubenov написа:Колега, вземи един потенциометър около 470 Ом, и вържи уреда на таблото през него. Провери дали ще се показва температура според таблицата която ти е постнал колегата - задаваш съпротивление с потенциометъра и сравняваш при това съпротивление, дали уреда отчита каквото пише в таблицата. Не е изключено в самия уред да е проблема.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар