Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предни говорители Браво!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Предни говорители Браво!

Препоръчайте ми някакви предни(на таблото до стъклото) говорители за Бравото ми!
    Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
    Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Re: Предни говорители Браво!

rustson написа:
    Препоръчайте ми някакви предни(на таблото до стъклото) говорители за Бравото ми!
    Виж първо дали стигат жици до там.Защото има някои версии, на които са сложили двулентови говорители във вратите и горе няма високочестотни.
    FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

Ами има жици то и говорители има там и знам че са пищялките ама ми се иска да ги сменя и питам какви да сложа!

Коментар

Аз на моето имах намерение да си сложа отпред защото "естествено" бяха отскубнати , но след кратка консултация с един приятел на който имам доверие за тия неща , сложихме отзад до стандартните говорители по една пищялка и сега всичко е ОК . Имам предвид че надали ще усетиш кой знае каква разлика ако ги пуснеш и тях . Все пак решението си е твое ! Успех
        ex : Bravo 1.6 16v 103hp
        now : Marea HLX 2.4 JTD

Коментар

Вие ме разбрахте погрешно те и сега си ги има и са що годе читави но мисля скоро да си взема една туба и един усливател да се погрижа за ниските и търся добро решение като марка на високите!!! Понеже си имат вече направено място (лесно достъпно) под стъклото не виждам смисъл да си дупча кората !!! Затова искам ако някой знае добра марка и има опит (чувал) такива говорители да препоръча!

Коментар

Working...
          X