Колеги, скоро установих, че не ми работят задния и страничния ляв мигач. ..Доста неудобно за другите участници в движението. Доста ме мързи да пусна тема тук, камо ли да си купя крушки и да сменям.. Но се надявам да го направя. Можете ли да ми кажете лесно ли се сменят крушките, трябва ли да ходя в сервиз или нещо такова? От всеки магазин ли мога да си купя крушки?Поздрави!Сашо
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изгорели крушки на мигачи
Collapse
X
-
Re: Изгорели крушки на мигачи
kalexandr написа:Колеги, скоро установих, че не ми работят задния и страничния ляв мигач. ..Доста неудобно за другите участници в движението. Доста ме мързи да пусна тема тук, камо ли да си купя крушки и да сменям.. Но се надявам да го направя. Можете ли да ми кажете лесно ли се сменят крушките, трябва ли да ходя в сервиз или нещо такова? От всеки магазин ли мога да си купя крушки?Поздрави!СашоRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
-
кола
Ключ за болтовете трябва да има при резервната гума Като свалиш стопа почисти и буксата .Нещо такова. Колегата Shadowandustе качил снимки .http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=42261Е такива хора да има повече/ за най малкото нещо в СЕРВИЗ/.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар