Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някой да има схема на ваг-ком 409.11 или друг ...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Някой да има схема на ваг-ком 409.11 или друг ...

KKL интерфейс ?
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Винаги в теб ми е била надеждата за баране по ЕКУ на Хитачи Я раздуй какво ти е идеята. И за какво ти трябва за бензиновото еку или за това на метана.
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Метановото, самоделките са базирани на prolific pl2303 чип, от който съм адски недоволен.Искам да направя кабел с FTDI FT232BL примерно, обаче имам един елемент на ST, който и с гугъл не откривам:ST EZ651, някакъв превключвател трябва да е, т.к. сработва при подаване на 5в. от USB.В случая съм разфасовал един китайски ваг-ком , който има 4 изхода към OBD конектора - маса, К , Л и захранване.Обаче с уред, заради горния елемент, не мога да проследя дали К и Л линиите са просто RX & TX, защото когато сработи елемента (5в. от USB) и двете линии отиват на TXD и RXD на FT232BL, което някак си ми се струва, че не трябва да става така PDF FT232BLT.e., че много се отплеснах, ако някой има схема да я дава, ако няма - въпросът е:К и Л линиите на RX & TX на чипа ли отиват ?
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Да разбирам ли ,че искаш да прочетеш метановото ЕКУ през юсб с адаптора?Ако е така връзвай само RX и ТX без - и + от екуто.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Да, това искам.Знам схемата на кабела на МИ, въпроса е дали К и Л линиите на стандартния ваг-ком адаптер са RX и TX
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Сигурен ли си че Екуто на МИ няма да търси кабел с микроконтролер
            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

101%
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                ST EZ651, някакъв превключвател трябва да е, т.к. сработва при подаване на 5в. от USB.
                Гледай горния ред - 393 = LM393

Коментар

Мерси колега.За да има завършек темата ето схема:А отговора на питанката е не, не може да се използва без да се окипази ваг-ком-а.
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                  X