не са ви достатъчно стръмни улиците мен са ме учили и по 2-та начина и 2-та си ги ползвам.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как се завърта ключа за запалване на автомобила?
Collapse
X
-
kolev написа:не са ви достатъчно стръмни улиците мен са ме учили и по 2-та начина и 2-та си ги ползвам.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
До сега не съм карал кола с ЕКУ, която да не може да се задържи на какъвто и да е баир само със съединителя и да потегли без да подавам газ. Особено пък за дизел да не говорим, въпреки че и Бравата потегляше по този начин на стръмен баир без проблеми нищо че беше бензин - само не трябва да бързаш със съединителя.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
ilko-gd написа:До сега не съм карал кола с ЕКУ, която да не може да се задържи на какъвто и да е баир само със съединителя и да потегли без да подавам газ. Особено пък за дизел да не говорим, въпреки че и Бравата потегляше по този начин на стръмен баир без проблеми нищо че беше бензин - само не трябва да бързаш със съединителя.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
ilko-gd написа:До сега не съм карал кола с ЕКУ, която да не може да се задържи на какъвто и да е баир само със съединителя и да потегли без да подавам газ. Особено пък за дизел да не говорим, въпреки че и Бравата потегляше по този начин на стръмен баир без проблеми нищо че беше бензин - само не трябва да бързаш със съединителя.
Коментар
-
S_BANKOV написа:kolev написа:не са ви достатъчно стръмни улиците мен са ме учили и по 2-та начина и 2-та си ги ползвам.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Аз пък от 94-та до 96-та пребивавах в Вътрешни Войски :D.п.с. сега ако трябва на стари годи да си изграждаме навици на потегляне, пази Боже. Всеки да си кара както е свикнал .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
S_BANKOV написа:Аз също съм тръгвал от естакадата без ръчна, и винаги я ползвам само за паркиране. оная техника дето отлепяш и и чакаш да чуеш че е зацепил и после местиш крака от спирачкатана газта това е. пп Излъгах за ръчната освен за паркиране я ползвам и по завоитеA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
nedialk00
петата на десния крак - на спирачката, с другата част подаваш газ и тръгваш без никакви проблеми един вид имитираш ръчна
Коментар
-
nedialk00 написа:петата на десния крак - на спирачката, с другата част подаваш газ и тръгваш без никакви проблеми един вид имитираш ръчнаКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:nedialk00 написа:петата на десния крак - на спирачката, с другата част подаваш газ и тръгваш без никакви проблеми един вид имитираш ръчнаПредпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
nedialk00
незнам към кой е насочен коментара на колегата мунс61, но аз не виждам разлика с това което е описано от мен, и използването на ръчна зависи от колата, ама майка ми щом може да го прави с 38 номер, значи и другите трябва да могат а и това което е писал банков - същата работа, на ръчна как тръгвате ? опъвате ръчната вкарвате на първа, и почвате да пускате съединителя като през тва време подавате газ, и като усетите че колата "иска" да тръгне освобождавате ръчната
Коментар
-
S_BANKOV написа:nedialk00 написа:петата на десния крак - на спирачката, с другата част подаваш газ и тръгваш без никакви проблеми един вид имитираш ръчнаFIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар