Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как се завърта ключа за запалване на автомобила?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

S_BANKOV написа:
    ogi28b написа:
    Ти знаеш ли колко много тормозиш съединителя и аксиалния лагер така, а?! Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 .
    Ето нали ви казах, Веднага ме обвиниха в тормоз Оги така са ме научили, така карам дори на изпита три пъти ме качваха на естакадата докато се разберем какво искат от мен че да тръгна с ръчна, а след като го направих ги запитах "Е що трябваше да го правим тоя цирк".
    Колега, да не са те учили да караш в Германия, от един познат карал там курса знам, че така ги учат там да карат, като целта е проста, облекчавал се трафика и май има логика, че тука докато се натуткат да включат и зелената светлина свършила.

Коментар

todorakiggg написа:
      Колега, да не са те учили да караш в Германия, от един познат карал там курса знам, че така ги учат там да карат, като целта е проста, облекчавал се трафика и май има логика, че тука докато се натуткат да включат и зелената светлина свършила.
      Не просто съм онези дето караха курса по 3-4 месеца, и се караше, и не са ни учили да караме по паркинги и градинки.
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

todorakiggg написа:
        S_BANKOV написа:
        ogi28b написа:
        Ти знаеш ли колко много тормозиш съединителя и аксиалния лагер така, а?! Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 .
        Ето нали ви казах, Веднага ме обвиниха в тормоз Оги така са ме научили, така карам дори на изпита три пъти ме качваха на естакадата докато се разберем какво искат от мен че да тръгна с ръчна, а след като го направих ги запитах "Е що трябваше да го правим тоя цирк".
        Ако в Германия ги учат на автомобили с автоматични скорости - да. Там нещата са съвсем различни. Но да държиш съединител на кръстовище със световар ... както някои светят червено по минута и кусур, не само аксиалния лагер и диафрамата ще заминат, ами и левия ти крак ще завибрира Ега ти и фитнеса !
        Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Working...
        X