Здравейте колеги искам първо да ви кажа защо съм кърък а после да питам.Та значи първо почна да прави проблем бендикса не го смених защото не знаех как да си набавя такъв тук в германия и реших че ще издържи докато се прибера в българия,да ама не, издъхна. С големи мъки свалих стартера разглобих го , в редуктура всичко беше намляно помислих си нямя шансове да го отремонтирам тук.Обиколих моргите в близост естествено с моя късмет не намерих стартер поръчах по интернет чакам го, надявам се с него да съм приключил. Другия проблем на мреата беше че мигаше реотанчето и естествено палехме с мъки та рекох си така и така съм я разхвърлил ще купя свещи и ще ги сменя свалих ги и ги пробвах и най интересното беше че не са изгорели а реотанчето мигаше.За да стигна до стартера се наложи да сваля стойката на акумулатора и дебелия маркуч към колектора и в полезрението ми попадна дебитомера и нали съм с голям мозък реших да го сваля и него и да го почистя и разбира се е...х мамата счупих му няква пластинка та малко ми биаха дертовете че си отворих още.Та искам да попитам,къде да търся проблема на мигащото реотанче и дали може да я запаля и карам известно време без този дебитомер , че съм финансово грозен в момента. И дали може да пасне от бензинова мареа ако го имат бензиновите марей естествено ,по моргите имат бензинови марей но не и дизеларки.моита мареа е 1,9 тд 1998гблагодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
едва ли има по голям кърък от мене
Collapse
X
-
Карай спокойно,няма да повредиш нищо но е желателно да го замениш с нов.Нарушава се работата по дозирането на горивото и контрола на ЕGR системата.Светенето на реотанчето може да бъде и от лоши връзки и повредено реле.Това че свещите нагряват не значи,че работят пълноценно.Премери им съпротивлението.Ако не се лъжа твоите свещи подгряват и след запалване,но не съм сигурен.Нека се включат специалистите по електрониката на автомобила.Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP
-
смених стартера и свещите подкарах я,с новите свещи реотанчето не мига и пали нормално, интересното е че няма разлика в вървенето със и без дебитомер а това ме навежда на мисълта че и преди да го счупя не е работилинтересува ме след като си купя дебитомер някои ден, трябва ли да ходя да занулявам грешки или го слагам и карам
Коментар
-
FGRC написа:Редно е да я закачиш и да се изчистят всички грешки от компа,пък ще видят и работата на дебитомера.Той е важен сензор .>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар